İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satılık Hosting sitesi + WHMCS Lisans + SEO + Premium Tema + RC Bayilik

hdhell

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar..

Kısa bir süre önce açtığım ve vakit darlığı nedeniyle ilgilenemediğim,hosting için açtığım siteyi satıyorum.Vereceğim tema sadece 6 kişiye ait özel yapılmış lisanslı temadır..WHMCS nisan ayına reklamsız lisanslıdır..Resellerclup domain bayiliğinde 100tk kredi var.İsterseniz netdirekt.de konumlu i7 100mbit proxmox kurulu sınırsız trafikli sunucuyuda verebilirim.

Fiyatlandırma;

WHMCS 2 aylık reklamsız lisans + 100% WHMCS uyumlu Premium Tema + SEO + 100 TL kredi yüklü RC domain bayiliği + 1 Yıllık SSL kuruludur.SSL 2 gün önce aktif edildi.

450 TL'dir.

Sunucuyu gecen hafta kiraladım.Onuda isteyen olursa 250 TL den zararına devredebilirim.Tema kurulu siteyi görmek ve detayları görüşmek için [email protected] mail atabilirsiniz.

hdhell

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba,

Şuan için sadece premium tema ve seo eklentisini satıyorum.Diğerlerini kullandım.Tema ve SEO eklentisi için 200 TL istiyorum.İstenildiği taktirde hak sahibi şirket üzerinden lisansları teslim edebilirim.Temanın demosu burada mevcut.

iletişim için mail atabilirsiniz

[email protected]

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.