Merhaba,
Elimdeki siteleri teker teker devretmeye devam ediyorum. Hotelsepeti.com sitesi tatil sepeti aramasında hemen tatil sepeti kelimesinden sonra üçüncü sırada çıkmaktaydı, ancak geçtiğimiz hafta sandboxa girmiş sanıyorum. bu yüzden sitenin fiyatı oldukça düştü tabi, yaza kadar sandboxtan çıkartılması durumunda tatil döneminde güzel getiri olabilecek bir site. sadece scriptine 200 YTL ödemiştim.
İstenen minimum fiyat: 75 YTL
Sitenin açılış tarihi: 14 Haziran 2007
Kategori, sitenin içeriği nedir: Türkiye Hoteller Rehberi
Günlük hit sayısı, kaynak link: http://extremetracking.com/open;unique?login=sepeeett
Site tüm içeriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik
Hosting dahilmidir: Hayır
Banlı olduğu sponsor varmı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru varmı:
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi: Evet, ancak scripti bir başkasından satın aldığım için sadece tek kopya scripti size teslim ediyorum, reseller hakkı vs. yoktur.
Site adresi: www.hotelsepeti.com
Satma nedeni (opsiyonel): ilgilenemiyorum.
PR değeri varsa linki (opsiyonel): PR1
ödemeler garanti bankası aracılığı ile yapılır.
Elimdeki siteleri teker teker devretmeye devam ediyorum. Hotelsepeti.com sitesi tatil sepeti aramasında hemen tatil sepeti kelimesinden sonra üçüncü sırada çıkmaktaydı, ancak geçtiğimiz hafta sandboxa girmiş sanıyorum. bu yüzden sitenin fiyatı oldukça düştü tabi, yaza kadar sandboxtan çıkartılması durumunda tatil döneminde güzel getiri olabilecek bir site. sadece scriptine 200 YTL ödemiştim.
İstenen minimum fiyat: 75 YTL
Sitenin açılış tarihi: 14 Haziran 2007
Kategori, sitenin içeriği nedir: Türkiye Hoteller Rehberi
Günlük hit sayısı, kaynak link: http://extremetracking.com/open;unique?login=sepeeett
Site tüm içeriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik
Hosting dahilmidir: Hayır
Banlı olduğu sponsor varmı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru varmı:
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi: Evet, ancak scripti bir başkasından satın aldığım için sadece tek kopya scripti size teslim ediyorum, reseller hakkı vs. yoktur.
Site adresi: www.hotelsepeti.com
Satma nedeni (opsiyonel): ilgilenemiyorum.
PR değeri varsa linki (opsiyonel): PR1
ödemeler garanti bankası aracılığı ile yapılır.