Eğer googlede iyi yerlerdeysen we yasakpara de en çok aranan 5 ncü kelime olan banko maç da ilk 5 deysen 2 senede reklamsız 13,500 üye olduysa we konu mesajların yerinde ise eder. Bu işlerden iyi anlayan kişiler edip etmiceğini iyi bilirler. Ben yeri geldi 1,350 Euro aldım yeri geldi 500 euro yeride geldi 0. Siteyi alıcak adama affiliate bilgilerinide wericem. Ordan görücek aylık ne kadar gelmiş hangi ay ne kadar kazandırmış.
Bişeyler söylerken acemice değilde enine boyuna düşünüp konuşursak çok daha mantıklı olur...
Saygılarımla
bu aramanın sonucunda çıkan ilk 5 site bana ait yeğen.
1) yaşını bil saygılı ol yegen dediğin adam 38 yaşında
2) senin dediğin sitelerin açılış yıllarına bak bu sitenin kuruluşuna bak
3) o acemil laflarını git forumlarda paylaş bilmeyenler öğrensin ben yaşın kadar bu işin içindeyim.
4) Kimseye zorla birşey satmıyorum. Rakam bu kafanıza silahda dayamıyorum.
5) Bir daha birşey yazıcaksan adam gibi sewiyeli yaz. Burda senle sid.k yarıştırmak için değil ticaret yapmak için duruyorum.
Birde sen kendinmi harbi uyanık sanıyorsun fakat kendine göre.. Sen kendini ilk planda çıkaran link iatmışssın.
Buyur aslanım buda benden yaz bakalım google amcaya Türkiyenin En iyi İddaa Sitesi ... A ne görelim ilk 2 sırada ben.
Al sana birde link wereyim asıl bu sana abi nasihatı olsun. Kendine göre uyanlıklık yapma. Kimsenin aklınıda çelme..
Türkiyenin en iyi legalpara sitesi http://www.google.com.tr/#hl=tr&q=t%C3%BCrkiyenin+en+iyi+legalpara+sitesi&aq=f&aqi=g1&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=706b5f7442b01e60
Yda şunu yazalım türkiyenin en iyi legalpara tahmin sitesi .. Aha burdada ilk 2 sırada benim http://www.google.com.tr/#hl=tr&q=t...ra+tahmin+sitesi&gs_rfai=&fp=706b5f7442b01e60
Noldu göremedim senin ilk 5 siteyi........
Google'da legalpara tahmin sitesi arayacak adam, "Türkiye'nin en iyi legalpara tahmin sitesi" diye arıyorsa, kafası ancak sizin kadar çalışıyordur kusura bakmayın. Benim sitelerimi o listede görmemiş olmanın sebebi de işte bu kafa yapısı. Kasarsam tepene bineceğimi anlamışsındır.
Ayrıca yeğen sıfatında olmak için 38 yaş altında olmak gerekmiyor. Senin de benim yeğenim olabilmen için biraz daha büyümen gerekliymiş aslına bakarsan. (kafa olarak)
38 yaşına gelmişsin, v yerine w kullanıyorsun emolar gibi. Bir de bana yaş muhabbeti yapıyorsun. Liseli misin nesin.
bu bir tarafsız yorumdur.
sen gereğinden fazla ukalasın. satış baltalıyosun. bilen bilmeyen fark etmez satar veya satmaz farketmez arkadaşın ekemeği ile oynuosun. ilk vermen gereken bilgileri arkadaşa pm ile verebilirsin. insanları ulu orta rencide etmenin kimseye bi faydası yok. ego tatmin forumu değil burası
bişe ıspatlama çabasında deiğilim. fikrimi sundum.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.