Site adresi: PM atın, MSN [email protected]
Site için istenen fiyat :300 TL
Sitenin aylık getirisi:Reklamsız 50 TL
Sitenin açılış tarihi:15/02/2011
Kategori, sitenin içeriği nedir:Forum, Paylaşım
Günlük hit sayısı, kaynak link: Tekil Hit 600 Ortalama
Domainin yaşı ve Pagerank değeri:3 Aylık PR 0
Hosting dahil midir değil midir:Hayır
Banlı olduğu yerler var mıdır: Hayır
Site bütün içeriği ile mi satılmaktadır: Evet
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi dahil ise lisans bilgileri: Dahil ve ömürlük
Site satışında telif hakları ile ilgili ya da herhangi bir hukusal sorun var mıdır: Hayır
Merhaba, 3 ay kadar uğraştığım Ana sayfası, forumu ve izleme bölümü olan, ve her açılan konuda ilk sayfa index'le çıkan sitemi satıyorum.
Satma sebebimi sorarsanız eğer, gençlikten beri uğraştığım hobi olarak yaptığım birşeydi ve artık işler büyüdü kurumsal sitelere çalışmaya başladım bu yüzden ilgilenemiyorum, bu kadar emeğinde boşa gitmesini istemiyorum.
Film sitesi meraklılarına süper index alan bu sitemi satacağım. Forumunda belli başlı 40 civarı üye özellikle günlük 150-200 arası kanu açmaktadır,, yani forum çok faaldir.
Dediğim gibi ziyan olsun istemem. Tasarımı tamamen bana ait olup forumu smf RC5 olmasına rağmen hiçbir RC5'te olmayan vbulletin tarzı konu açma yerindeki iconları bana aittir.
Ayrıca isteyen olursa resimlerinizi kendi sitenize yükleyebilmeniz açısından önemli olan yine kendi yapımım resim upload script'imi de yanında vereceğim ücretsiz. Resim Upload script'i konum http://forum.iyinet.com/script-satis-siparis/158826-satilik-script-resim-upload.html
Son olarak yanında ek bi domain vericem 8 aydır faal bi domain.
Site İndex Bilgileri Aşağıdadır;
Alexa
Pagerank
Bing İndexler
Yahoo Backlink
Google İndexler
Google Backlink
Stetistik
Sayyac
Taleplerinizi en üstteki PM, Mail
Site için istenen fiyat :300 TL
Sitenin aylık getirisi:Reklamsız 50 TL
Sitenin açılış tarihi:15/02/2011
Kategori, sitenin içeriği nedir:Forum, Paylaşım
Günlük hit sayısı, kaynak link: Tekil Hit 600 Ortalama
Domainin yaşı ve Pagerank değeri:3 Aylık PR 0
Hosting dahil midir değil midir:Hayır
Banlı olduğu yerler var mıdır: Hayır
Site bütün içeriği ile mi satılmaktadır: Evet
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi dahil ise lisans bilgileri: Dahil ve ömürlük
Site satışında telif hakları ile ilgili ya da herhangi bir hukusal sorun var mıdır: Hayır
Merhaba, 3 ay kadar uğraştığım Ana sayfası, forumu ve izleme bölümü olan, ve her açılan konuda ilk sayfa index'le çıkan sitemi satıyorum.
Satma sebebimi sorarsanız eğer, gençlikten beri uğraştığım hobi olarak yaptığım birşeydi ve artık işler büyüdü kurumsal sitelere çalışmaya başladım bu yüzden ilgilenemiyorum, bu kadar emeğinde boşa gitmesini istemiyorum.
Film sitesi meraklılarına süper index alan bu sitemi satacağım. Forumunda belli başlı 40 civarı üye özellikle günlük 150-200 arası kanu açmaktadır,, yani forum çok faaldir.
Dediğim gibi ziyan olsun istemem. Tasarımı tamamen bana ait olup forumu smf RC5 olmasına rağmen hiçbir RC5'te olmayan vbulletin tarzı konu açma yerindeki iconları bana aittir.
Ayrıca isteyen olursa resimlerinizi kendi sitenize yükleyebilmeniz açısından önemli olan yine kendi yapımım resim upload script'imi de yanında vereceğim ücretsiz. Resim Upload script'i konum http://forum.iyinet.com/script-satis-siparis/158826-satilik-script-resim-upload.html
Son olarak yanında ek bi domain vericem 8 aydır faal bi domain.
Site İndex Bilgileri Aşağıdadır;
Alexa
Pagerank
Bing İndexler
Yahoo Backlink
Google İndexler
Google Backlink
Stetistik
Sayyac
Taleplerinizi en üstteki PM, Mail