İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satılık İngilizce Adsense Yüksek Gelirli Siteler

feverinlove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
http://www.gerdacidreflux.net - 450 YTL
http://www.studentloaninfo.net - 500 YTL
http://www.edatarecovery.net - 500 YTL

Konuları, içerikleri, keywordleri, aylık üyeliği ücretli Keyword Country programıyla bulunmuş, yabancı ziyaretçilere click başına en az 30 cent veren sitelerdir.

Siteler wordpress ile yapılmış olup, hepsinin sayfaları google'da indexlidir. Kazancınız bu sitelere ne kadar ziyaretçi gönderdiğinizle doğru orantılıdır. Yabancı ziyaret çeken popüler bir sayfanız varsa kazanabileceğiniz miktar sınırsızdır.

Siteler tamamen SEO optimasyonludur ve supplemental sayfaları yoktur.

Adsense kazançları:
adsensejr5.jpg

Satma nedenim profesyonel sitelerimle daha çok ilgilenmek ve extra gelir sağlamak. 3 siteyi birden almak isteyen biri olursa fiyat: 1200 YTL

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
Resimde gorunmeyen kisimlari da acabilirmisin, aklimizi bazi seyler karistirmasin.

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
kafalardaki soru işaretini kaldırmak adına gunluk kazanclar ve tekil hitleri buraya yazabilirmisiniz ? veya istatistik gosterebilirmisiniz?

feverinlove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yukardada açıkladığım gibi sitelerin hitleri sizin yollamanıza bağlıdır. Yukardaki sitelerin doğal hitleri belki günlük 20-50 unique arasındadır.

Adsense için yapılmış siteler doğal şekilde arama motorlarından hit alamazlar.

Bunlar yüksek rekabet olan anahtar kelimelerdir. Arama motorlarında yükselmeniz ve doğal trafik almanız imkansıza yakındır.

Aşşağıda diğer bazı yabancı sitelerimle beraber olan adsense kazancımı koyuyorum.

gördüğünüz gibi sitelerin impression sayıları çok düşüktür.

adsense2rz7.jpg

T3chn0

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Türkçe sitelerden mi hit yolluyorsunuz yoksa içerikle alakası sitelere mi reklam veriyorsunuz ?

feverinlove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Genelde 2./3. Tier (2./3. sınıf) Arama motorlarından hit alıyorum. Yolladıkları ziyaretçiler 2 ila 10 cent arası değişiyor.

Ayrıca ucuz adwords kuponlarınıda kullanıyorum. (Yeni öğrendim - ilk itrader :) )

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
reklam verebileceğimiz 2./3. Tier (2./3. sınıf) Arama motorları da neymişkine?

`Pi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
üstad yanlış anlşılmasında sitelerde reklamların başıda resimler mevcut.Bildiğim kadarı ile bu yasak.Sorun olmuyormu?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.