İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satılık İngilizce PR2 Futbol Yorumu Sitesi

Faramireal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Site adresi pm ile isteyiniz
Site için istenen fiyat : Özel Mesajla Teklif Olarak
Sitenin aylık getirisi:130-160 dolar arası. pm yoluyla gelirler gösterilecek
Sitenin açılış tarihi: 2012-09-02
Kategori, sitenin içeriği nedir: Futbol Maç Öncesi yorumlar ve tahminler
Günlük hit sayısı, kaynak link: pm ile isteyiniz
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: Domain Yaşı 1, PR2
Site tüm içeriği birlikte satılık
Hosting dahil midir: Değil
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok

Futbol maç yorumu wordpress blogumu satıyorum. Site tamamen ingilizce yalnız çok ilgi gerektiren bir site. bütün yazılar %100 özgün.. size vereceğim sayaç adresinden aylık, günlük ve yıllık bilgilere ulaşabilirsiniz, exit link activity linkinde adsense tıklanma oranlarını gorebilirsiniz. (Tabda ve Yeni Sayfada açılan reklamlar dahil değildir) Yeni girilen yazıların sitede indekslenmesi genelde 2 saatten az suruyor.

baştan açıkça soyleyim dedim lütfen odeme yapmadan sitenin host bilgilerini almayı teklif etmeyin. Yoksa teklifinizi dikkate almayacağım. alış veriş güvenilir bir moderatörün hakemliğiyle yapılabilir.

ben tek başıma bu hale getirdim siteyi. eğer gün içinde bütün maçları yorumlayacak bir takım çalışması yaparsanız sitenin geliri daha çok artacaktır. adsense in son 30 gun sekmesinde 170 doları gectiği zamanlar oldu.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.