İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satılık iş dünyası haber sitesi

hizircan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Güzel ve jenerik isme sahip iş dünyasına özel haber sitesi

Ocak ayı adsense geliri
Sayfa görüntüleme sayısı 71.348
Tıklamalar 692
Sayfa TO 0,97%
TBM 0,09 $
Sayfa BGBG 0,90 $
Tahmini kazançlar 64,22 $

Haber girme yoğunluğuna göre 800 - 2000 arası tekil ziyaretçi.
(haftada 5-10 haber girebildiğim için sayı düşüyor. Günde 10-20 haber girdiğim zamanlar 2000-3000 arası tekil ziyaretçi sayılarına ulaşabiliyorum.)

Google Webmaster Araçlarına Göre
Ocak ayında 3.432 Sorguda 300.000 gösterim 40.000 tıklama.

Ziyaretçilerin tamamı organik Google ziyaretçisi
Alexa Traffic Rank: 1,079,004 Traffic Rank in TR: 23,635
Domain ve hosting IHS'de

Sitenin içeriği ile birlikte facebook ve twitter adresleri de satılık
Tamamı gerçek ve iş dünyası haberleri ile ilgilenen en ufak bir hilesi olmadan oluşturulmuş 6200 twitter takipçisi
Facebook sayfasında 10600 takipçi

Sadece ismi bile para edecek sitemin ismini, içeriğini, scriptini, facebook ve twitter hesaplarını kısacası herşeyini satıyorum. Asla satılmayacak bir isim olmasına rağmen çok acil para ihtiyacım dolayısıyla mecburiyetten satıyorum. İlgilenemediğim haliyle 60 lira host 15 lira domain ile beraber yıllık 75 lira masrafı olmasına
rağmen sadece google'dan yıllık 1000 lira civarı geliri var.

İlgilenen arkadaşlara pm atarım. 3000 lira aşağısındaki teklifler ile ilgilenmiyorum. 1 Mart tarihine kadar en yüksek fiyatı teklif eden arkadaşa satacağım. Ödemeyi EFT alırım istanbul'da yaşayan arkadaşlardan elden de alabilirim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.