Site Adresi: Pm İle Verilecektir ( Sadece Site ismini öğrenmek için Pm istemeyin geri dönüş yapmıycam Herkeze )
İstenilen Fiyat: 1000 tl
Sitenin Aylık Getirisi: Reklam Eklenmedi Yanlız 3-4 Aya parasını rahat çıkarır
Sitenin Kategorisi: Müzik Dinleme , Şarkı Sözleri
Günlük Tekil Hit Sayısı: Hafta içi 3-4 k Hafta sonu 6-7k
Satışa Hosting Dahilmi?: 1 Hafta idare edilir
Banlı Olduğu Sponsor: Yok
Banlı Olduğu Arama Motoru: Yok
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: Evet
Alexa : 1,694,913 ( Sürekli düşüşte )
Ödeme : Enpara.Com , İşbank
Site İsimtescilde bulunmaktadır firma içi ücretsiz transfer Edebilirim müzik şarkı mp3 ile ilgili anahtar kelimelerde ilk sırada öncülük etmektedir 15 16 günlük bir önü açık sitedir fiyatta düşme olmuycaktır sadece ciddi alıcılara sayaç ve site adresi bilgileri verilecektir gereksiz pmlere cevap verilmiycektir. Ayda 200 250 tl arası rahat kazanırsınız Ve Her geçen gün hiti artan bir sitedir 3-4 ay içinde verilen parayı çıkarıcağını düşünüyorum Siteye çok emek harcadım müzikler sitedeki player üzerinden çalmaktadır kaliteli bir site
İstenilen Fiyat: 1000 tl
Sitenin Aylık Getirisi: Reklam Eklenmedi Yanlız 3-4 Aya parasını rahat çıkarır
Sitenin Kategorisi: Müzik Dinleme , Şarkı Sözleri
Günlük Tekil Hit Sayısı: Hafta içi 3-4 k Hafta sonu 6-7k
Satışa Hosting Dahilmi?: 1 Hafta idare edilir
Banlı Olduğu Sponsor: Yok
Banlı Olduğu Arama Motoru: Yok
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: Evet
Alexa : 1,694,913 ( Sürekli düşüşte )
Ödeme : Enpara.Com , İşbank
Site İsimtescilde bulunmaktadır firma içi ücretsiz transfer Edebilirim müzik şarkı mp3 ile ilgili anahtar kelimelerde ilk sırada öncülük etmektedir 15 16 günlük bir önü açık sitedir fiyatta düşme olmuycaktır sadece ciddi alıcılara sayaç ve site adresi bilgileri verilecektir gereksiz pmlere cevap verilmiycektir. Ayda 200 250 tl arası rahat kazanırsınız Ve Her geçen gün hiti artan bir sitedir 3-4 ay içinde verilen parayı çıkarıcağını düşünüyorum Siteye çok emek harcadım müzikler sitedeki player üzerinden çalmaktadır kaliteli bir site