- Reaction score
- 0
Site Adı: PM
Site için istenen fiyat: 5.000 TL
Sitenin aylık getirisi: Şirket sitesi
Sitenin içeriği: Klima
Sitenin hiti (günlük - aylık): -
Domainin yaşı ve PR değeri: - 1
Domainin kayıtlı olduğu yer: natro.com
Banlı olduğu sponsor var mı: Ban yok
Hosting dahil mi: Farketmez
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: wordpres
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb.: Hayır yok
Açıklama: Site klima servisi sitesi arkadaşlar klima sitelerinde titlede numaralar yazıldığı için müşterilerin çoğu siteye giriş yapmadan direk numaraları titleden alır ve bu nedenle klima sitelerinin hiti düşük olur. Klima servis işini bıraktığım için satıyorum. Ben fazla ilgilenemedim ama site kendi aramasında 2. sayfa ortalarda uğraşılsa 1. sayfada ilk 3 de olur ve istediğim ücreti 1 haftada kazanabilirsiniz. Klima işi yapanlara sorabilirsiniz bunu onlarda doğrulayacaktır sitenin ilk 3 de olması halinde iyi paralar kazanabileceğinizi.
Site tr uzantılıdır.
Site için istenen fiyat: 5.000 TL
Sitenin aylık getirisi: Şirket sitesi
Sitenin içeriği: Klima
Sitenin hiti (günlük - aylık): -
Domainin yaşı ve PR değeri: - 1
Domainin kayıtlı olduğu yer: natro.com
Banlı olduğu sponsor var mı: Ban yok
Hosting dahil mi: Farketmez
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: wordpres
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb.: Hayır yok
Açıklama: Site klima servisi sitesi arkadaşlar klima sitelerinde titlede numaralar yazıldığı için müşterilerin çoğu siteye giriş yapmadan direk numaraları titleden alır ve bu nedenle klima sitelerinin hiti düşük olur. Klima servis işini bıraktığım için satıyorum. Ben fazla ilgilenemedim ama site kendi aramasında 2. sayfa ortalarda uğraşılsa 1. sayfada ilk 3 de olur ve istediğim ücreti 1 haftada kazanabilirsiniz. Klima işi yapanlara sorabilirsiniz bunu onlarda doğrulayacaktır sitenin ilk 3 de olması halinde iyi paralar kazanabileceğinizi.
Site tr uzantılıdır.