SAMSUNG i450
Kayan kapakta Symbian işletim sistemi
Symbian işletim sistemi bulunan Samsung i450 modelinde renkli LCD ekran ve 2 megapiksel kamera bulunuyor. 24MB dahili hafızaya sahip i450’de hafıza MicroSD ile arttırılabiliyor.
Tam anlamıyla bir müzik telefonu
MPEG4, WMA/MP3/AAC dosya formatlarını oynatabilen FM radyolu modelde Flaş player bulunuyor. Müthiş tasarımıyla zengin bir görünüme sahip olan modelde sürgü yukarı kaldırıldığında Symbian özelliği ile ortaya şık bir cep telefonu, aşağıya kaydırdığınızda şık hoparlörleri ile hoş bir müzik telefonu ortaya çıkıyor. Ses kalitesinin oldukça yüksek olduğu telefon HSPDA özelliği sayesinde 3.6mbps hızında internette hızlı bir deneyim sağlıyor.
Java MIDP 2.0
Flash Oynatıcı
RDS'li FM radyo
3.5 mm audio jack ( Şarjdan Bağımsız Kulaklık Girişi)
WMV/3GP/H.263/MPEG4 oynatıcı
WMA/MP3/AAC/AAC+/OGG/ASF oynatıcı
Bang&Olufsen Ses Teknolojisi
Dokunmatik Müzik Kontrol Tuşu
Google arama motoru, gmail
Doküman Görüntüleyici (MS Word, Excel, PPT, PDF)
Daha fazla detay ve piyasa fiyatı için:
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?Categoryid=16001&Productid=telcepsami450
ürün açılmamış kutusunda teslim edilecektir.
fiyatı kargo ve kdv dahil sadece 600 ytl.
Samsung türkiye garantilidir.
bu gece saat 12 ye kadar geçerli bu kampanya. ve elimde sadece 1 telefon var.
sadece garanti bankasına ödeme alıyorum.
Kayan kapakta Symbian işletim sistemi
Symbian işletim sistemi bulunan Samsung i450 modelinde renkli LCD ekran ve 2 megapiksel kamera bulunuyor. 24MB dahili hafızaya sahip i450’de hafıza MicroSD ile arttırılabiliyor.
Tam anlamıyla bir müzik telefonu
MPEG4, WMA/MP3/AAC dosya formatlarını oynatabilen FM radyolu modelde Flaş player bulunuyor. Müthiş tasarımıyla zengin bir görünüme sahip olan modelde sürgü yukarı kaldırıldığında Symbian özelliği ile ortaya şık bir cep telefonu, aşağıya kaydırdığınızda şık hoparlörleri ile hoş bir müzik telefonu ortaya çıkıyor. Ses kalitesinin oldukça yüksek olduğu telefon HSPDA özelliği sayesinde 3.6mbps hızında internette hızlı bir deneyim sağlıyor.
Java MIDP 2.0
Flash Oynatıcı
RDS'li FM radyo
3.5 mm audio jack ( Şarjdan Bağımsız Kulaklık Girişi)
WMV/3GP/H.263/MPEG4 oynatıcı
WMA/MP3/AAC/AAC+/OGG/ASF oynatıcı
Bang&Olufsen Ses Teknolojisi
Dokunmatik Müzik Kontrol Tuşu
Google arama motoru, gmail
Doküman Görüntüleyici (MS Word, Excel, PPT, PDF)
Daha fazla detay ve piyasa fiyatı için:
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?Categoryid=16001&Productid=telcepsami450
ürün açılmamış kutusunda teslim edilecektir.
fiyatı kargo ve kdv dahil sadece 600 ytl.
Samsung türkiye garantilidir.
bu gece saat 12 ye kadar geçerli bu kampanya. ve elimde sadece 1 telefon var.
sadece garanti bankasına ödeme alıyorum.