İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satılık : Lewis Hamilton Fan Sitesi / Yabancı Trafik, Uygun Fiyat

hayis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Merhaba,

Lewis Hamilton kimdir ?

Lewis Hamilton, McLaren Mercedes takımı ile F1'de geçen sezon ilk defa yarışmış ve şampiyonluğu son anda kaçırmış İngiliz pilottur.

İstenen minimum fiyat: 150 YTL
Sitenin açılış tarihi: 16 Nisan 2007
Kategori, sitenin içeriği nedir: Fan Sitesi
Günlük hit sayısı, kaynak link: http://extremetracking.com/open;unique?login=lhfans (Trafiğin büyük çoğunluğu İngiltere hitidir.)
Site tüm içeriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içeriği ile satılık.
Hosting dahilmidir: dilerseniz hostingi kullanmaya devam edebilirsiniz.
Banlı olduğu sponsor varmı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru varmı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi: Evet
Yazılım Lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: Yok

Site adresi: http://www.lewishamiltonfans.com
Satma nedeni (opsiyonel): İlgilenemiyorum.
PR değeri varsa linki (opsiyonel): PR3
Varsa sitenin aylık getirisi (opsiyonel): Yarış günleri 8$'a çıktığı oluyor, sezon dışı gelir düşüyor.
Üyesi varsa üye sayısı (opsiyonel): Forum üyeleri bulunmakta, ancak ilgisizlikten forum botlar tarafından istila edilmiş durumda. Biraz ilgi ile tekrardan kullanılabilir hale getirilir.

site lewis hamilton aramasında ilk sayfada çıkmaktaydı, şu anda ikinci sayfanın başına düştüğünü gördüm, ilgisizlikten kaybolup gideceğine ilgilenebilecek bir arkadaşa devretmeyi uygun gördüm.

site için istediğim fiyatın gayet uygun olduğunu düşünüyorum, site geliri çok yönlü olarak artırılabilir. örneğin geçtiğimiz sezon içerisinde lewis hamilton tabloları satmam için dahi mail geldi. dediğim gibi hamilton genç ve çaylak bir pilot sitenin geleceği hamilton'ın geleceği ile birlikte yükselecektir.

ödeme garanti bankası aracılığı ile kabul edilir.

hayis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
site satışı için anlaşılmıştır, ödeme bekleniyor.

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
ucuza vermişsiniz keşke biraz daa bekleseydiniz.

hayis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
@TrDownload

sağlık olsun : )

---

ödeme alındı, site transferi gerçekleştirildi.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.