Arkadaşlar merhaba.
iyinet'te 2002 yılından belli kayıt olan c0d3r adlı arkadaşımız, bildiğiniz gibi geçen günlerde LG R400 adında bir laptop sattığıyla ilgili konu açmıştı.. Laptopun neden ucuz olduğu konusunda bazı şüpheleri oldu herkesin ve haklılarmış. Şahısla msn'de görüşmemiz sırasında, kredi borcu olduğu; eğer ödemezse %8'mi ney faiz alacağını, bununda yaklaşık olarak 300+ YTL olduğunu, bu yüzden bu pc'yi ucuz bir fiyata sattığını söylemişti...
Söylediğiyle kaldı.
2008-04-24 tarihinde şahıs 300 YTL ödeme yaptım, pc gelecekti ve ben geri kalan ödemesini geçecektim.
2008-05-08 tarihi oldu, ortada hala pc filan yok..
İlk günler telefonlarıma filan bakıyordu, kargoda sorun olduğunu fln söylemişti.. daha sonra kargo'da ürünün kaybolduğunu ve gerekirse geri ödeme yapacağını söyledi. Ben geri ödeme yapmasını istedim ve banka hesabımı verdim. Üzerinden günler geçmesine rağmen hala ne ödeme yaptı nede pc'yi bana yolladı.. Böyle yapmaktan ne anlıyor bilmiyorum. 30-40 defa telefonunu aradım açmadı, bugün son olarak 11-12 defa aradım açan olmamıştı. Bir ara aradım telefon meşgul idi, sırada 6-7 defa aradım hep meşgul çaldı ama telefon normale döndükten sonra aradıklarımda telefona kimse cevap vermedi..
Kendisine burdan şunu söylemek istiyorum. 300 ytl çok bi para değil, her 3-5 günde sağa sola 300 ytl yolluyoruz. Ama senin beni enayi yerine koymaya izin veremem. Güzellikle ve hiçbir sorun çıkartmadan; abi-kardeş saygısını bozmadan senden geri ödeme yapmanı rica ediyorum! Pc filan istemiyorum, senin olsun.. Tüm msn kayıtları ve parayı yolladığım havale dekontunu buraya koyabilirim. Ama tabiki bunların gerçekleştiğini bildiğin için, inkar edeceğini düşünmüyorum..
3 günlük dünyadır bu, sana da kalmaz bana da
300 YTL için değmez.. İnsanın adı çıkacağına canı çıksın derler bizim oralarda
PM atmışsın dün, yarın hesabında diye. Dün bugün oldu hala bir para havalesi söz konusu değil.. Lütfen artık daha fazla uzatmayalım ve yolladığım paramın tekrar hesabıma geçmesini istiyorum.
Konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ediyorum...