İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satılık opencart + wordpress entegrasyon ve özel tema

fesih

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Nurmina.com kendim için yapmıştım fakat soğdudum. Wordpress entegreli özel tema. İsteyen olursa domain dahil satabilirim. Satış sonrası destek verebilirim. OP sürüm 1.5.5.1. Tek kişiye satılacaktır.

Konuyu umarım doğru yere açmışımdır, eğer hata varsa şimdiden özür dilerim.

[email protected] veya 0534 452 63 21 nolu telefondan bana ulaşabilirsiniz.

zaferdegri

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba

Scriptiniz çok hoş olmuş ilgileniyorum pm ile detaylı bir bilgi verebilirmisiniz. Eğer hala güncel ise

fesih

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Script opencart ve wordpress. İki ücretsiz scripttir. Ben sadece tema altında birbirine entegre ettim. Tema benzersizdir. e-ticariye girişecekseniz satış sonrası SSL, Sanal pos ve xml entegrasyonu için ücretsiz destek verebilirim. Sorun yok. Bu 1 haftalık emeğimdir, açıkçası aklımda belirlediğim bir fiyat yok. İşinizi görecekse 500e vereyim gitsin. Tamamı açık kaynak kod olarak verilecektir. Yapı kredi banka havalesi olabilir. Hosting dahil değildir. Farklı istekleriniz için yine iletişime geçebilirsiniz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.