Satılık Oyun Scripti botlu Seo lu

R
ReFLeX
Misafir
Demo adresi:www.hadioyuna.net
İstenen minimum fiyat:100 ytl
Kategori, yazılımın içeriği oyun
telif hakkı Yoktur

İlgilenenler pm atabilir

0
Onaylı Üye
Üye
arkadasım bu script bu forumda bedavaya dağıtıldı sen neyi satıosun anlamadım

R
ReFLeX
Misafir
çalıştırabilen varmı acaba bu scripti sadece ilk indirenler db yi indirenler çalıştırabildi bot ve kolem.php dosyaları bozuk yani script db se olmadan hava ayrıca oyun resimleri çıkmıyor dagıtılan yerdeki yorumları oku bakalım

R
ReFLeX
Misafir
evet ya 20 sayfa mesaj var her kez bir birine yalvarıyor resimler yok çıkmıyor data base nerde al boş data base pardon ya okumamışım kusura bakma

0
Onaylı Üye
Üye
arkadasım sonucta kuran var zaten asıl meselede bu değil sen olayın farkına varamadın galiba baskasının kodladığı scripti para ile satıyorsun ve scirptin altınada kodlama reflex demıssın ayıp ya

R
ReFLeX
Misafir
arkadasım sonucta kuran var zaten asıl meselede bu değil sen olayın farkına varamadın galiba baskasının kodladığı scripti para ile satıyorsun ve scirptin altınada kodlama reflex demıssın ayıp ya

E benim işim bu nerde illegal var ben oradayım sen bu forumlarda satılan scriptleri kodlayanlarmı satıyor sanıyosun sagolsun bizim turkiyedeki hostcular çekip çekip satıyolar

0
Onaylı Üye
Üye
E benim işim bu nerde illegal var ben oradayım sen bu forumlarda satılan scriptleri kodlayanlarmı satıyor sanıyosun sagolsun bizim turkiyedeki hostcular çekip çekip satıyolar

pes diyorum baska bisey demıyorum senin o dediğin arada bir çıkar ve forumdan uzaklaştırılır millet o kadar emek verip yazıyor sen bu kadar basit herkes satıyor diyorsun su andan itibaren sana cvp vermiycem modlar gerekeni yapacaktır zaten

R
ReFLeX
Misafir
pes diyorum baska bisey demıyorum senin o dediğin arada bir çıkar ve forumdan uzaklaştırılır millet o kadar emek verip yazıyor sen bu kadar basit herkes satıyor diyorsun su andan itibaren sana cvp vermiycem modlar gerekeni yapacaktır zaten

Olum manyakmısın taktın kafayı buradan uzaklaştırılmak çok zoruma mı gider sanıyorsun altı üstü ne basit bir site çokta önemli deil bedava dagıtıyorum desem atlarsın degilmi

Geri