İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satılık Oyun Scripti (Yeni)

Nukedestek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kendi hazırladıgım oyun scriptimi satışa sunuyorum arkadaşlar, site olarak satmayı düşünüyordum ama tavsiye üzerine script satışını yapmaya karar verdim.

Tasarım ve kodlama bana aittir, hiçbir sitede kullanılmamaktadır.

Site adresi : www.oyun2.tk

Script için istenen fiyat : 30 TL

Ayrıca Script Kodları şifrelenmeyecektir, geliştirilmeye açık kaynak kodlu olarak verilecektir.

Ayrıca oyun ekleme seçenekleri şu şekildedir,

thumb_209455657.gif

yönetim panelinden siz resim adresi ve oyun dosyası (.swf) adresini URL olarak yazdıgınız ve gönder dediginiz zaman,

Otomatik olarak FTP'nizdeki resim ve oyun dosyası klasörüne yüklenmektedir.

Yani sizin ftp eklemenize gözat demenize gerek kalmadan tüm çalışan oyunları url adresi yazarak ekleye bilirsiniz.

Not: Site komple almak isteyen olur ise komplede satabilirim domain ile birlikte. teklif vermeniz gerekiyor onun için,

Normalde diğer başlıkta 250 TL Tek kişiye satacaaktım ama ihtiyaçtan dolayı çoklu satma gereksinimi duydum. onuda belirteyim.

Ödeme iş bankası...

iletişim adresi: [email protected]

axl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
17
sitedki ouunların hiçbiri çalışmıyor

yükleme mantığı çok demode ve hantal bence elle yazdıktan sonra sitenin dinamik olması biraz garip kalıyor

Nukedestek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
elle eklemek istemeyenler için BOT YAzıla bilir.

sitedeki tüm oyunlar çalışmaktadır, ayrıca istenildigi taktirde Gözat seçenegi ile veya otomatik bot sistemi ile oyun ve oyun resmi eklene bilir.

Ayrıca yönetim panelinden eklenen oyun resimlerinin üzerine otomatik olarak kendi sitenizin logo'sunu veya dagasını bir komut ile tüm klasördeki dosyalara uygulayabiliyorsunuz...

Ayrıca istenildigi taktirde Oyun Ekleme Seçeneginde Sadece oyun ismi, ve oyun dosyası ve resmi olarak 3 seçenege indirilebilir.

ama manuel hit arttırmak içn en güzel yontemdir.

axl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
17
benim pc demi sorun var acaba

hala sitenizdeki hiçbir oyun çalışmıyor bende

Nukedestek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet oyunların %90 çalışıyor,

oyun sitesi hit yaparmı dediginiz sorunuza cevaben, bir çok çocuk benten hastası ben10, kayu, barbie, giydirme, makyaj yapma gibi oyunların çogunda çok manyak hit var

oyun sitesini açalım 1 hafta oldu hitini footer (sitenin en altından) takip edebilirsiniz.

Muhendis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Hayırlı satışlar. Ancak oyunların hiç biri bende de açılmıyor.

Nukedestek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bazı oyunların boyutundan doalyı geç açılma gibi sorun oluyor, ama bu oyunlar açılmıyor anlamına gelmiyor.

şuan %90 oyunların hepsini ftp'den aldıgı için full oyunların hepsi çalışmaktadır ama bazı oyunların boyutu yüksek oldugundan dolayı bir kaç saniye beklemeniz gereke biliyor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.