İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satılık Oyun Sitesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
N

nsbil

Misafir
Siz beni ne kadar taniyorsunuzki? bu sahsi eleştirileri yapmaya ne hakkınız var ? kim veriyor bu hakki size?. HERZAMAN BURADAYIM BUNU UNUTMAYIN! YAPTIKLARINIZ SİZE KALSIN BAŞKADA BİRŞEY YAZMIYORUM. AMA BU YANLIŞLIĞI DÜZELTMEK İÇİN GEREKEN BİRŞEY VARSA, NEYSE YAPILIR KİMSE MERAK ETMESİN!!!. HERKEZ KENDİ ŞAHSİ İŞLERİNİ KENDİSİ ELEŞTİRSİN, BAŞKALARINI DEĞİL TANIMADIĞINIZ BİR İNSAN İÇİN KONUŞAMASSINIZ, KONUŞMAYIN!!!

WhiteKey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1 -
bence bir iframe icin insan lekenemez.
herkez haddini bilsin bu konuda. sonucta kimse dolandirilmamis. parasi calinmamis hirsizlik yok ortada nedir bu kargasa o zaman ?

buna ekliyim bu siteye 200milyon teklif verenler çıktı satın aldığı zaman dolandırmaya girermi girmezmi ? hiti için alınıyor sonuçta

2 -
www.muratusen.com ve www.cemyilmaz.com sadece belliki saka, makara maksatli olayi baska yerlere goturmemeli beyinle algilamali baska yerlerle degil...

bana ben yağtım nasıl olmuş dediği için bu örneği verdim

3 - 1 haftadır herhangi bie sözünde dursaydı onun yüzünden bende zarar görmezdim kendide kazanırdı bende

4 - ŞAHISA SAYGI??
yukarıda benim uzunca yazdığım yazıyı okudunmu ??
bana saygı göstermeyen adam hiç umrumda değildir benim HİÇ

D

deather

Misafir
kendisi gerekli açıklamayı yapmış, bundan sonra yarası olan gocunsun. o yaptığı şeyede emek verilmiş bir nevi fotomontaj hanginiz yapabilirsiniz yapında birde gorup eğlenelim gulelim. varmı başka bir olayı? şahıs yüzyüze eleştirilir, klavyeden adamlık olmaski sen whitekey adamda değilmişsin klavye erkekliği olmaz adamsan erkeksen yüzyüze eleştir şahısı. Ama dediğim gibi adam yapar bunu. Olmayanda senin gibi ulu orta yerde şahıs karalar. sanalda adam olamazsın gercek alemde real yaşantında ol bari. Bu yazinda sadece ezilirsin. şahıs karalama sakın sadece sanalda değil gerçek alemdede ezilirsin unutma tamammi!.

WhiteKey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Whitekey sayin atakan bey bir is yetismedi diye aramizdaki ozel problemleri buraya bu konu altina yazmaniz biraz yersiz gibime geliyor. Gerekli acikmalayi telefon acarsiniz ogrenirsiniz efendim boyle yerli yersiz ulu orta yerde konusulmaz bu isler. Oncelikle erkeklige sigmaz, bu nedenle bu davranisinizdan oturu sizi kiniyorum isin nerede yapildigini bilmelisin oncelikle is nerede yapiliyorsa orda konusulur bu tur seyler sonucta ortalikta bedava olan birsey yok ben sizden ise baslar kende herhangi bir ucret talep etmedim.

murat açık ve net yazarım sen benim nekadar yerin dibine girdiğimi biliyormusun bana ozaman deki yetişmiyor 1 ay sonra diye söyle bana.. akşama kesin biter dedikten sonra ben adamdan randevu aldım gittim yanına ve hayatımda yaşamadığım bir rezilliğin başrol oyuncusu oldum ! senin yaptığında benim ordaki kişilik haklarıma yapılmış bir saldırı değilmidir ? bu erkekliğe sığarmı veya 3 kere söz veripte arkasında durmamak ? template siteleri ben yaptım diye göstermek ?
2 gündür sinirden neler yaptığımı bir ben biliyorum.
o adam sana dediğim gibi müşteriden çok samimi olduğum abi dediğim adamlardan biriydi sonuçta gene öyle ama araya bitane ağır darbe aldık okadar

N

nsbil

Misafir
WhiteKey' Alıntı:
murat açık ve net yazarım sen benim nekadar yerin dibine girdiğimi biliyormusun bana ozaman deki yetişmiyor 1 ay sonra diye söyle bana.. akşama kesin biter dedikten sonra ben adamdan randevu aldım gittim yanına ve hayatımda yaşamadığım bir rezilliğin başrol oyuncusu oldum ! senin yaptığında benim ordaki kişilik haklarıma yapılmış bir saldırı değilmidir ? bu erkekliğe sığarmı veya 3 kere söz veripte arkasında durmamak ? template siteleri ben yaptım diye göstermek ?
2 gündür sinirden neler yaptığımı bir ben biliyorum.
o adam sana dediğim gibi müşteriden çok samimi olduğum abi dediğim adamlardan biriydi sonuçta gene öyle ama araya bitane ağır darbe aldık okadar

ilk oncelikle ozur dilerim sana karşı yaptığım o yanlıştan dolayı ama buralarda olup bitmemesi lazımdı bunların. 2. si sen cok degisik davrandin nasil is yaptigimi anliyamadim. bir mesaj yaziyordum cevap gelmiyordu yoktun bilgisayar başında. herneyse.. ŞUNADA KARŞI ÇIKARIM HANGİ SİTEMDE TEMPLATE KULLANMIŞIM? BUNU ISPAT ETMENİ İSTİYORUM. Varsa aranızda gercek webmaster www.nsbil.com/rsa bir baksın site tamamlanmamasına ragmen template mi değilmi? hicbir materyal calinti alinti degildir.. Yukarıda ALLAH var camur atmaya kalkma atakan batarsın. ne kadar sakin bir insan olsam dahi butur şeylere ne kadar kizdigimi bilemezsin. ben erkekligimi savunarak ozur diledim. seninle aramızda iletişim problemimiz oldu sadece o kadar..

WhiteKey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ŞUNADA KARŞI ÇIKARIM HANGİ SİTEMDE TEMPLATE KULLANMIŞIM? BUNU ISPAT ETMENİ İSTİYORUM. Varsa aranızda gercek webmaster www.nsbil.com/rsa bir baksın site

bunu keşke template yapsaydın zaten frontpage kullanarak yapmışsın bişey demiyorum o site için ben bana örnek olarak gösterdiğin o dönen topların geldiği ve mouse üzerine gidince zıplayan menuden bahsediyorum. bana örnek olarak onu gösterip bizim webtasarım esas işimiz ve görsellik bizim için en önemli şeydir diyen ben değildim. bir firma sahibi olarak yapılan siteyi kullanırmırdın ? önemli değil birşeyler yapmışsın sonuçta emek harcandığı için gösterdim adama zaten ama en büyük hadise adama site biticek yarın sizin yanınızdayım dedikten sonra oldu. gittik hiçbişey yok sayfabile açılmıyor. adamda tabi açar ağzını haklıdırda.

D

deather

Misafir
şahıs eleştiri ozele aittir vede bu konu altında olması yanlıştır. sadece bunu savunuyorum

WhiteKey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende mutlu değilim zaten bu konuda
ilk oncelikle ozur dilerim sana
diye olan cümle en başta kurulmuş olsaydı bukadar uzamazdı ama sonuçta benim cevap vermem gereken şekilde bırakılmış diğer mesajlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.