İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satılık Özel Botlu + 2 K Hit + Günlük 3 TL Gelir + Özel Uygulamalı Film Sitesi Yazın

Türk Seo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ads%C4%B1z1.png

adszvuh.png

madde.png
Site adresi: www.blogcuturk.com
madde.png
Site için istenen fiyat: Ö.M
madde.png
Sitenin aylık getirisi: Reklam Konulmadı
madde.png
Sitenin açılış tarihi: 08.09.2010
madde.png
Kategori, sitenin içeriği nedir : Film - Dizi - Genel
madde.png
Domainin yaşı: 1
madde.png
Hosting dahil midir: Evet
madde.png
Banlı olduğu arama motoru var mı?: Hayır
madde.png
Pagerank değeri: PR 3'dü 1 hafta önce google güncelleme yaptı PR 0'a düştü. Tekrar eski değerini alabilir.

sitene-ekle.png

"Sitene Film Ekle" uygulamasıyla ziyaretçilerinizi arttırın.

madde.png
Neden satıyorsun?
Aslına bakacak olursanız büyük umutlarla başladığım bir projeydi. Tam olarak istediğim ziyaretçi sayısına ulaşamamış olsamda şu anda site fena bir yerde sayılmaz. 2 K bu ziyaretçiye sahip ve bu ziyaretçi sayısı kimi zaman 2.5'e ulaşmaktadır. Satış sebebime gelince artık daha fazla ilgilenemeyecek olmam ve üniversite hayatım.

madde.png
Daha önce reklam konuldu mu? Ne gelir elde ettin?
Benim reklam anlayışım bazılarınıza ters gelebilir. Şöyle ki; Ben bu web sitesini ilk kurduğumda *arez içeriğe sahip değildi, ancak hit sağlamak amacıyla *arez sektörüne girdim ve malesef adsense kullanamayacağımdan ötürü pek fazla reklam yerleştirip gelir ölçme şansına sahip olmadım. Ancak şu an bu ziyaretçi sayısı ile günlük 3 TL kazanma şansına sahibim. Şu reklam firmasının vermiş olduğu pop-up ile bunu yapabilirim ancak web sitemi yakın arkadaşlarımın ve akrabalarımında takip etmesi sebebiyle +18 içerikte reklam koyamam. Alacak arkadaş bunu göze alabilirse koyar, veyahutta bu hite başka reklam firması arayışlarına girişebilir.

madde.png
Madem daha önce reklam yerleştirmemişsin neden "Günlük 3 TL Gelir" diye başlık attın?
Bu hite 3-4 ay önce kavuştum ve arternatif bir reklam firması bulamadığım için (+18 olmayan) ben de siteyi reklamsız bıraktım. Bugün bu hitle kazanılacak para bariz ortadadır.

Site için neler yaptınız?
Özel fim fotu yazdırıldı. Forumdan çeşitli arkadaşlarla profil, forum tanıtımı, video baclink gibi hizmetler alındı ve bunların meyvesi toplandı. (Hit Arttı-Artıyor)

Özel Mesaj Gönder veya İste..

Ödeme: Ziraat - Garanti - Paypal
Üyeliği olmayanlar için mail/msn: [email protected] / [email protected]

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.