K
kilislim
Misafir
Satılık Pc ler 15 adet ister tek tek ister toplu alın
Özellikleri:
AMD Anthon Xp 2600+ CPU
256 MB DDR Ram
128 MB NVIDIA Gforce FX 5200 Ekran Kartı
Asus A7V8X-X Mainboard + Sound Card + 4 Adet USB Girisi
Vestel 17' Inc Monitör ( Siyah)
Optik Maus ( Spedy Marka)
Multimedia Klavye (Siyah)
ATX Kasa (Beyaz)
7 Tanesinde 40 + 40 = 80 GB Hard Disk (sygate)
8 Tanesinde 80 GB Siemens Hard Disk
5 Tanesi Flopy + 52X CD Rom lu
Ana Bilgisayarda + CD writer + 120 GB hdd WAR.
Üstünde hediye olarak (32 adet yeni oyun) windows xp kurulu + cafe kullanımına göre ayarlanmış chat prog vs vs.
Bilgisayarlar şuanda internet cafe işletiyor, alıcı gelip görebilir.
Fiyatta herhangi bir indirim/pazarlık ksinlikle olmaz, bilgisayarlar çok temiz internet cafeyi bir bayan işletiyor ve bakımını ben yapıyorum.. Bilgisayarların özelliklerinin aynı olması da bir avantaj olur, ghost olayını kullanırsınız.
şuan çok uykum war eksik parça yazdım mı bilmiyorum, pc lerin her birisine 750 YTL istiyorum görüşmek isteyenler [email protected] msn adresinden veya 05368970982
05556066560 nolu telefonlardan ulaşabilirler
Not: Pc ler istanbul fatih dedır, herhangi bir yol masrafı tarafımızdan ödenmez.
Özellikleri:
AMD Anthon Xp 2600+ CPU
256 MB DDR Ram
128 MB NVIDIA Gforce FX 5200 Ekran Kartı
Asus A7V8X-X Mainboard + Sound Card + 4 Adet USB Girisi
Vestel 17' Inc Monitör ( Siyah)
Optik Maus ( Spedy Marka)
Multimedia Klavye (Siyah)
ATX Kasa (Beyaz)
7 Tanesinde 40 + 40 = 80 GB Hard Disk (sygate)
8 Tanesinde 80 GB Siemens Hard Disk
5 Tanesi Flopy + 52X CD Rom lu
Ana Bilgisayarda + CD writer + 120 GB hdd WAR.
Üstünde hediye olarak (32 adet yeni oyun) windows xp kurulu + cafe kullanımına göre ayarlanmış chat prog vs vs.
Bilgisayarlar şuanda internet cafe işletiyor, alıcı gelip görebilir.
Fiyatta herhangi bir indirim/pazarlık ksinlikle olmaz, bilgisayarlar çok temiz internet cafeyi bir bayan işletiyor ve bakımını ben yapıyorum.. Bilgisayarların özelliklerinin aynı olması da bir avantaj olur, ghost olayını kullanırsınız.
şuan çok uykum war eksik parça yazdım mı bilmiyorum, pc lerin her birisine 750 YTL istiyorum görüşmek isteyenler [email protected] msn adresinden veya 05368970982
05556066560 nolu telefonlardan ulaşabilirler
Not: Pc ler istanbul fatih dedır, herhangi bir yol masrafı tarafımızdan ödenmez.