İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satılık PHP Liste Scripti

D

DigitalHit

Misafir
Script Genel Özellikleri:

* Siteleri toplam, bugün, dün kategorileri altında giriş ve çıkış hitlerini kayıt etme ve görüntüleme.

* Site kayıt ekranında ve bilgi değiştirme ekranında entegre edilmiş, güvenlik kontrolü. Bu sayede flood ve benzeri saldırıları minimum düzeyde tutma özelliği.

* Üyenin kullanıcı bilgilerini unutması halinde başvurabileceği 'şifre hatırlatma' sistemi.

* Kategori birincilerini, üyenin listedeki yerini, yeni eklenen, hit alan ve hit gönderen siteleri görüntüleme.

* Geliştirilmiş arama motoru sayesinde hem sitede istenilen kategorilerde arama yapabilme sonuç bulunmaması halinde diğer arama motorlarında arama yapabilme özelliği.

* Kullanıcının tüm işlemlerini yapabileceği, yönetici paneli.

* Yönetici panelinden kolaylıkla yapılabilen yedekleme ve geri yükleme seçenekleri.

* Herhangi bir reset zamanından önce hit almayan siteleri görüntüleme ve bu durumu email gönderebilme.

* Listede üyenin sitesini suspend (geçici görüntülememe) yapabilme.

* İsteğe bağlı, üyeliklerin yönetici onayı ile eklenmesini yada gönderilen otomatik onaylama kodu ile onaylanmasını sağlayabilme.

* Üyeler tarafından yapılan bilgi değişikliklerinin önce yönetici onayı ile görüntülenmesini sağlayabilme.

* Liste tasarımını yönetim panelinden tamamen editleme özelliği.

* Üyelerin giriş ve çıkış hitlerini listedeki sırasını ve kategori sırasını, gün/hafta/ay şeklinde görüntüleme ve istenilen herhangi bir tarihteki istatisliklerini görüntüleme.

* Tüm liste özelliği ile en popüler ilk 100 siteyi listemele, hit bilgilerine kolay ulaşım, liste sıralamasını tek tıklama ile değiştirme.

* Sitelerin yanlarında editör yorumu niteliğinde yıldız yada yazı yapabilme.

* Liste ziyaretçilerinden, üye sitelere ait yorum yapabilme, bu yorumları yönetici ekranında görüntüleme, düzenleme yada silebilme.

* Satın alınan script dosyalarında herhangi bir açık yada benzeri bir hatada ücretsiz güncelleme olanağı.

Scriptin satış fiyatı $50.
Kurulum dahil $70.

Her türlü öneri, problem yada satış işlemleri için lütfen [email protected] e-posta adresi ile iletişim kurmanızı rica ederiz.

B

burak

Misafir
Cok guzel bir scripte benziyor.
Bende buna benzer ufak capli scriptler yazmistim.
Senin gibi satayim diye dusundum.
Biri scripti alip burda bedava dagitir diye sonradan vazgectim...
Son zamanlarda bir takim yazilimlar cikti kodu encode etmeye yariyor, belki bunlari kullanabiliriz.

ayhan

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tek bir kategori yerine alt kategorilere de ayrılabilir şekilde olsaydı hiç düşünmez alırdım... Böyle bir script arayışındayım... :)

D

DigitalHit

Misafir
@burak, bu konuda kaygılanmakta haklısınız, bizde benzer endişeler ve riskler ile scripti satışa sunduk. Scripti satın alacak müşterilerimizin böyle birşey yapmayacağına inanmaktan başka bir çaremiz şimdilik bulunmuyor. İleri ki zamanlarda offical proje sayfamızı açtıktan sonra bu konuda birkaç koruma alacağız.

@ayhan, öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz. Scriptimiz geliştirilmeye açık bir sistemdir. İstediğiniz özellik(ler) eklenebilir fakat eklenecek özellik(ler) fiyatta ufak oynamalar yaratabilir.

ayhan

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Selam,
Tekli alte kategoriden bahsetmiyorum... İlişkili alt kategorilerden bahsediyorum. Bir çeşit link index scripti gibi ama index toplist şeklinde çalışacak yani.

Bu arada düşündüğün fiyat nedir ki böyle bir modifikasyon için?

D

DigitalHit

Misafir
Sayın ayhan bey,

İstediğiniz özellik sistemin temel yapısında değişiklik yaratacağı için modifiye ücreti tahminen 20$ olabilir.

Sanıyorum istediğiniz özellik aşağıdaki gibi olacaktır:

Bilgisayar ve İnternet
|>Donanım
|>Firmalar
|>ISS
|>Kaynaklar
|>Mp3
...

Alternatif olarak toplist özelliği olmayan link index içeriğine sahip scriptleri www.hotscripts.com adresinden temin edebilirsiniz.

top10

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aslında bu kadar zor olmasa gerek.
kategorileri kategorize etmekle bu iş çözülür. yani başlıbaşına birer kategori olan donanım,internet vs alt kategoriler kategorilerin görüntüleneceği sayfada bilgisayar kategorisinde gruplanıp listelenebilir. bunun için üyelerin html kodunda veya kategori tercihlerinde değişiklik yapmalarına gerek kalmaz.

Ama, en önemlisi bu çeşit alt kategorilere ayırma alışılmış toplist mantığına uymuyor. link listelerinin çoğunda zaten toplist özellikleri mevcut, top 10 rated, top10 visited... gibi.

tamam yalan söyledim, en önemlisi o değildi. en önemlisi;
toplistin link listesi olarak kullanılması toplistin güncel kalmasını engeller. Normalde toplistlerde adminler hit almayan siteleri, kodu yerleştirmeyenleri.. uyararak eski sitelerin silinmesini sağlarlar. bu sayede kırık linkler bulunmaz, ziyaretçi sıkılmaz. örneğin www.nerede.com da bulunan linklerin bir kısmının eskidiğini, site içeriğinin hatta sahibinin değiştiğini görürsünüz. yanlış anlamayın nerede.com u kötülemek amacıyla değil link listelerinin en iyi bilinen uygulaması olmasından dolayı örnek verdim. binlerce link hangi birini kontrol edecekler, adamlar haklı.

sonuçta link listesi fikri, toplistin dinamizmini yok edecektir. pek tavsiye etmem.

B

burak

Misafir
top10 un dedigi "sonuçta link listesi fikri, toplistin dinamizmini yok edecektir" sozune kesinlikle katiliyorum. Arama makinasi seklindeki link listeleri, TurkMeta'da oldugu gibi, sonunda yok olmaya mahkum. Link sisteminin guncelligini korumak icin buyuk bir ekip gerekiyor, editorler vb...
Ama bir toplisti 1 kisi rahatca kontrol edebilir.

karaduman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende katılıyorum. madem bu kadar gereksiz, niye fazladan 20$ ödeyesin?

ayhan

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar,
Tartışmalarda haklılık payı var gerçi ama sonuçta link listesi toplist mantığı ile çalışırsa zaten dediğiniz olacak yani site hiç hit almadı ise otomatişkmen lsiteden silinecek ama kategori yapısı, ziyaretçilerin daha kolay istedikleri veriye ve o alandaki popüler sitelere ulaşmalarını sağlayacak...
hotscripteki paralı scripler de dahil olmak üzere tüm scripler ne yazık ki alt kategorilerdeki top/new/popüler siteleri sayma özürlü! :(

Her neyse,
Sonuçta toplist olarak kullanabileceğim ama link indexi yapısında bir script arıyorum. :)

İstediğim yapı tekli değil çoklu alt kategori desteği istiyor. Bu durumda şöyle birşey olmalı...

Ülkeler
->Kıtalar
-->Avrupa
--->UK
--->Fransa
--->Türkiye
-->Asya
--->Çin
---->Şangay
--->Kore
---->Güney

vs. şeklinde sonsuz alt kategori desteği sunmalı... Bilmem anlatabildim mi? :)

OguzKaganAslan

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
10
php nedir? windows tekeline karşı oluşmuş bir oluşum... insanların ücretsiz olarak internette bulabileceği şeyler niye parayla satılmaya çalışılıyo hiç anlamıyorum... amacınız para kazanmak ise internetle ilgilenmeyin derim... burda para yok... ama amaç yardım etmekse... paylaşmak ise... o zaman parasız dağıtalım ki bilgi paylaşıldıkça çoğalır...

D

DigitalHit

Misafir
Öncelikle önemle belirtmek isterim ki bizim amacımız kar etmek değildir. Dikkat ettiyseniz Ayhan beye daha hesaplı olabilmesi amacı ile alternatif bir fikir sunduk. Kendi sitemiz için düzenlediğimiz scripti satışa sunmamız sanırım çok yadırganacak birşey değil. Sonuçta özellikler belli, fiyat belli almak isteyen alabilir...

@OguzKaganAslan, PHP; Linux tabanlı bir yazılımdır dolayısı ile Windows ile PHP ne alaka anlayamadım, ayrıca anlatmak istediğiniz Linux ile Windows arasında bir karşılaştırma yapmak ise, Windows kullananların Linux kullananlardan çok daha fazla olduğunu hatırlatmak isterim, bu istatislikleri göz önüne alırsak para ile hazırlanmış sistemler daha dikkatli hazırlanmıştır ve emeğin ufakta olsa bir karşılığı olması gerekir...

@top10, Ayhan beye sunduğunuz teklifi, tarafımıza rakip olmadan hizmet için sunulan bir teklif olduğunu ümit ediyor, başarılar diliyoruz...

Not: Lütfen bundan sonra konuyla alakası olmayan mesajlar göndermeyiniz...

top10

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
oğuzkaancıım dediğin gibi bedava bulunuyor olsaydı adam buraya satılık script falan yazmazdı. bulabileceğin scriptler türkiyede pek tutulacak türden toplistler değil. dinamik değil bi defa. saate bir güncellenen/resetlenen çoğunlukla rating scriptleri falan. ülkemizde toplist denince akla gelen tekil-çoğul hit sayabilen, istatistikleri olan, hit değişimini bir saat falan beklemeden anında görebileceğin..scriptler akla gelir.

internette para yok deyip kestirip atmana inanamıyorum. internette çok para var. ben gördüm biliyorum :)

insanların ücretsiz olarak internette bulabileceği şeyler niye parayla satılmaya çalışılıyo hiç anlamıyorum
-yahoo bir webmastera sitesini tasarlattı diyelim. sen de onun benzeri bir site yaptın, bedavaya elde ettin diye web tasarımcılar para kazanmasın mı?
-sen winzip programının serialini bulup bedavaya getiriyosun diye winzip programını satrak para kazanmasınmı?
-sen ibrahim tatlıses,ebru gündeş mp3 lerini internette bedava bulabiliyorsun diye bu şirketler netten cd siparişi almasın mı?
-...
örnekler çoğalabilir.. tüm bunlara rağmen hala
insanların ücretsiz olarak internette bulabileceği şeyler niye parayla satılmaya çalışılıyo hiç anlamıyorum
diyebiliyomusun? son kararın mı? biraz saçma olmadı mı?

@digital kusura bakma, size rakip olayım senin de işini baltalayayım maksadıyla söylememiştim.alt kategori isteğinin fiyata yansıyışı biraz garibime gitti eleştirdim, o kadar...bi art niyet yok.

B

burak

Misafir
Oncelikle tartismanin/yazismanin duzeyi icin tum arkadaslari tebrik ediyorum. Ornek teskil ediyor.
Bende kendi fikrimi belirtmek istedim.
Internetin bedava oldugunu, web sitesinden para kazanmanin yanlis oldugu gibi fikirler artik eskidi.
Turkiye'de internetin gecmisini bilenler 97-98 li senelerde bir tek toplistin var oldugunu hatirlarlar belki. Sanirim adi dostnet idi, halen birkac siteyi listelerinde barindiriyorlar.
O zamanlar rusya'da bu tip sayac siteleri varmiydi bilmiyorum, ama simdi rusya'nin en iyi oldugu konulardan birisi bu oldu. Adamlar interneti inanilmaz sekilde profesyonel kullaniyorlar. Internetin teknolojisini ticarete doken en iyi ulkelerden birisi durumundalar. Buna hindistani'da ekleyebiliriz.
Ben sunu savunuyorum , bugun 20$ Ahmet'ten kazanan yarin 30$'i baska isi icin Mehmet'e verir. Ticaret dongusu kurulur. Herseyi bedava elde edecegiz diye bakin Turkiye'nin haline. Kendimize zarar veriyoruz.
Aslinda foruma yeni bir bolumler acilmali, programlar ve programcilar diye. Bu bolumde programcilik kabiliyeti olanlar acik arttirma usulu ile is kapabilsinler, program yazsinlar, satin alanlar da rekabet ortaminda pazarlik edebilsinler.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.