İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satilik Php online muzik dinleme scripti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Uurz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba .
Oncelikle script kesinlikle marez degildir. Ozgun yapimdir ve baska kimsede yoktur. Max 2-3 kisiye satmayi düsünüyorum sattigim kisilerede oncelikle güvenmem lazim benden alip baskasina satmamasi icin.. Site adresi yok isteyene önce screen shot lar ile sonra da isterse bilgisayarimda calistirip baktirabilirim.
Scripti ve Tasarimini begeneceginizden eminim.
Niyeti ciddi olan arkadaslarin msn ime gelmesini istiyorum. Dedigim gibi max 2-3 bana güven verdikden sonra alabilir.

Yeni hazirlanmis online muzik dinleme scripti. Php/Mysql. Media Player kullaniyor. Muzik1.com tarzi. Mail ile arkadasina muzik gönder bölümü. SEO icin optimize edilmis sarki sözu bölümü. Wma Mp3 destegi. Download edilememesi icin dosya yolu sifrelenmis. Her albüm icin Albüm satin al özelligi ile Hermuzik.com dan satis ortakligi. (Bu konu hermuzik.com ile konusulmustur) Reklam sponsor yerleri. Baska sitelere online muzik hizmeti verebilme. 4 Dk araliklar ile rastgele parca calabilme ozelligi. Basit sablon yapisi var kolayca tasarim istenildigi gibi düzenlenebilir.
Admin bölümü : Sarki ekleme, Sanatci ekleme, Kategori Ekleme ( Türkce Yabanci Komik Telefon Sakalari ), arkadasa gönderilen muzikler yine sitede media playerda caliyor ve secilen resim media playerda gözüküor. Bu arka plan resmi ekleme de admin panelinden. Wma ya da Mp3 dosyasi panelden upload edilebilir.

Paypal yada EFT kabul ederim.
Fiyati size birakiyorum. Tekliflerinizi beklerim. Msn de görüsmek üzere.

{{DELIKANLIM}}

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Guzelmis ama bunun calinti olmadini nasil anlariz? Benim sitede muzik dinleme yeri var ama maalesef bazilari tikladinda indiriyor pc ye ve bunlar wma olarak eklenmis normalde tikladinda windows media player acilip dinlemesi gerek ama olmuyor böyle script guzel hosuma getti calinti degilse almayi dusunurum....

Unutmam

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
fiyat hakkında PM gönderebilirmisiniz (en azından minimum isteğiniz)
ve görebileceğimiz 1-2 screen shot.

Uurz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hayir kesinlikle calinti degil. msn e beklerim

I

iyiyiz

Misafir
Uurz demo bende istiyorum,msn ve benzeri iletisim kullanmiyorum.Demo ve fiyat hakkinda pm istiyorum.

{{DELIKANLIM}}

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Benim hosuma gidiyor arkadasla konustuk ama benim dusundum ve istedigim iki sey var bir yarin biri cikip nerden aldin bu script dememesi yada nerden caldin falan, iki ben suan sitemde wma olarak sarki dinletiyorum ve bazilarinda tikladi an sarkiyi indiriyor ona care ariyorum ve bu arkadasin sattigi script de ise tikladin an dinleniliyor ama yukarda url yazdin yerde o sitenin url yazdin an dinledigin butun url adresi gösteriyor ve birini sectigin an pc download ediyor. Bunu ben istemiyorum istedigim tek sey online sarki dinlesin benim sitede tikladi an dinlesin. Bunu saglamak icin ne gerekir veya bu script bunu engelemek icin careler varmi?

Saygilarimla

Uurz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@ Delikanlim
Seni bu konuda aydinlatmistim ama ayni düsüncelerdeki diger icinde aciklama yapayim ..
1- Script kesinlikle ama kesinlikle benim benden baskasinda yok kimse sana gelipde bu scripti niye caldin diyemez.
2- Wma uzantilarini adres barda göstersede hotlink korumasi ile engellenir. Siteden tiklama olmadigi icin indirmeyecektir. Ayrica sistem wma dosyalarina otomatik isim veriyor. Yani hangi sarkinin hangi wma oldugunu bulmasida gerek. Demo da hotlink korumasi yok. Ama isten anlayan kisi ugrastikdan sonra illaki dosyayi almasini bilir.

Saygilar

{{DELIKANLIM}}

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Su dedigim ikincisi soruma care bulunursa hemen alcam ama galiba care yok bilen varsa su wma link leri download edilmesin diye bir care diyorum...

Uurz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@ Delikanlim
Simdi o adres cubugunda cikan wma lari kisi aldi diyelim. Hotlink koyunca o linkle direk indiremez. Ama referer verir elle indirir.
Bütün wma lara sistem otomatik isim veriyor. Hangi sarkinin hangisi oldugunuda zor bulur.
Varsa sizin aklinizda bisey söyleyin yapayim. Bu download edilmesini %90 önler. 100 kiside 10 kiside isten anlayandir zaten :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5