İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satılık PORTAL - Full Seo + Çeşitli Botlar ! Bakmadan Geçme

destshop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Demo adresi: www.sirincafe.com
İstenen minimum fiyat: 300 YTL
Kategori, yazılımın içeriği nedir: Genel Portal
Lisans bilgileri: Tek Domain İçin
Lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Bu satışta herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: Satılması ve dağıtılması yasaktır.
Kodlama : ASP

Merhaba Arkadaşlar Uzun süredir üstünde çalıştığım geniş bir portalı sizlere sunuyorum.

Genel Özellikler :
  1. Site Komple Panel Yönetimi Altındadır
  2. Full Seo ( Etiketler, Sef, metataglar vs. )
  3. Toplam 1 Program 1 Video 2 Şarkı Sözü olarak 4 tane Bot mevcuttur
  4. Sitemap Dbden çalışmaktadır. Tüm herşeyi sitemap'a aktarmaktadır.

Script Özellikleri :
20 ana sayfadan oluşmaktadır.
Sayfalar :
  1. Sohbet
  2. Güzel Sözler
  3. Müzik
  4. Sinema
  5. Kadınca
  6. Sağlık
  7. Otomobil
  8. Teknoloji
  9. Tatil
  10. Güzeller Galerisi
  11. Şarkı Sözleri
  12. Şiirler
  13. Oyunlar
  14. Videolar
  15. Programlar
  16. Komik Resimler
  17. Karikatürler
  18. Fıkralar
  19. Komik Haberler
  20. Komik Yazılar

Reklam alanları :
Adsense : Admin paneli yönetimlidir. Tüm reklamları değiştirmeniz yerine sadece panelden yayıncı kimliğinizi yazdığınızda tüm reklamlar sizin hesabınız üzerine olacaktır.

Resim Reklam : Sağ Menü Grafik Reklamı mevcuttur. Panel Yönetimlidir. istediğiniz gibi değiştirebilir düzenliyebilirsiniz.

Link Değişimi : Link Değişimi için yine palen yönetimli bir bölümdür. ücretli link değişimi yaptığınızda kısayoldan hemen ekleyip değiştirebilirsiniz.

Seçme Bazı Sayfalar Ve Özellikleri :

Videolar Sayfası : Videolar sayfası Youtube üzerinden çalışmaktadır. Özel bir proxyi kullanmaktadır ve videoları hızlı bir şekilde kendi playeri içerisinde logo ve resimle oynatmaktadır. Player içi reklam olanağı mevcuttur. Video Botu Sayesinde kolay bir şekilde aradığınız kelimeye ait videonun resmini videosunu açıklamasını süresini ismini herşeyini sizin yerinize çeker ve sisteme istediğiniz katagori altında kaydeder.

Programlar Sayfası : Büyük Bir arşiv yaratmak istermisiniz sorusuna en güzel cevabın bu programlar sayfası olurdu. İnndir.com a dan veri çeken bot sayesinde çok kısa bir sürede inanılmaz bir arşiv yapabilirsiniz. Program ismini resmini açıklamasını sürümünü herşeyi çeken bot sayesinde işiniz çok daha rahat olacaktır. Sadece yapmanız gereken arama sözcüğünü yazmak ve hangi katagoriye kaydolcağını seçmek gerisini bırakın bot sizin için hazırlasın.

Şarkı Sözleri Sayfası : Şarkı sözleri de bir o kadar önemli sayfalardan birisidir bildiğiniz üzere. gerek şarkı sözü aramalarından gerekse mp3 aramalarından oldukca fazla hiç çeken bir sistemdir. Ve Sisteminizi daha da büyütcek 2 adet şarkı sözü botuyla da artık neler yapacağınızı siz tahmin edin.
Şarkı sözü botu 2 adetdir. 2 adet olması şöyle yani 2 adet ayrı sitelerden veri çekmektedir. İçerik bakımından çok zengin 2 siteden veri çekmektedir. dakikalar içierisinde binlerce şarkı sözü ekleyebilirsiniz çok basit bir şekilde.

PANEL
Panel den kısa olarak sadece önem verdiğim sayfaları bahsetmek istiyorum.

Adsense kimlik numaranızı yazdığınızda portal da ki tüm adsense reklamları sizin hesabınız üzerinden yayın yapmaya başlar.
29534096ag0.jpg

Meta Taglarlar önemlidir. peki portal da kim istediğin tüm sayfaların metataglarını kendine göre ayarlamak istermisin ? sadece ana sayfanın kini değil tüm sayfalara ayrı ayrı meta taglar.
Örnek Vermek gerekirse Www.sizinsiteniz.com/komikhaberdetaylari bu adresi isterseniz panelden sayfa bilgileri sayfasından sayfa ekle diyerek komikhaberdetaylari sayfa ismine yazarak istediğiniz meta tagları verebilirsiniz.
Örnek olarak size Ana sayfanın meta tag larından bir görünüm :
52303924fg8.jpg

bu sadece anasayfaya ait bir grafiktir. istediğiniz sayfayı kendiniz ekleyebilir düzenleyebilceğiniz bir sistem olacaktır.

Tasarım da banner mynete aittir bilgilerinize Alıcı arkadaşımıza istediğine uygun özel bir banner hazırlayacağım.

Demo Adresi : www.sirincafe.com
İstenen minimum fiyat: 300 YTL

İlgilenen arkadaşlar Pm ile ulaşabilirler.
[email protected] msn ile iletişime geçebilirsiniz.
Yorumlarınızı bu başlık altında yazarsanız sevinirim. Teşekkür ederim

apostle

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Demo açılmıyor
ayrıca google adsense kendi kodları arasında başka kodlar kullanmana izin vermiyor şikayet edilirsen banlanırsın
belli ki arasında asp kodları kullanmışsın

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Ya arkadaşım ucretsiz bir sürü özgün tasarımlar mevcut nedne onların birine kurmadında mynet ile aynı yaptın alıcak kişi varsada bu özenti ve aynı iconlar yüzünden vaz gecer

destshop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ya arkadaşım ucretsiz bir sürü özgün tasarımlar mevcut nedne onların birine kurmadında mynet ile aynı yaptın alıcak kişi varsada bu özenti ve aynı iconlar yüzünden vaz gecer

hocam sadece bannerin mynete ait olduğunu söylüyorum. alıcı arkadaşa gerekli değişikliklerin yapılcağını zaten ilk mesajımda belirtmiş bulunmaktayım.

destshop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Demo açılmıyor
ayrıca google adsense kendi kodları arasında başka kodlar kullanmana izin vermiyor şikayet edilirsen banlanırsın
belli ki arasında asp kodları kullanmışsın

adsense kodları arasında başka kodlar yayınlamıyorum. sadece yayıncı kimliğini değiştiriyorum. bunda herhangi bi sorun çıkmayacağı kanaitindeyim

destshop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mynet de yahoo dan özenmiş www.yahoo.com

Solda ki menüde küçük grafikler olunca yahoo ya benziyor
ilk mesaj da yazdığımı da kimse görmeden mynete benziyor. Özenti olduğunu söylüyor
arkadaşlar satışımı karalamayın !!!!!

her sol menüsünde grafik olan yahoodan özenmiş diye bir şey kullanamassınız karşınıza milyonlarca site sererim hepsi yahoodan özenti olmuş olur.

ilk mesaj da belirttim banner mynete ait diye alıcı arkadaşa özel bir banner hazırlıyacağım diye. banner yüzünden mynetın de tıpatıp aynısı olcak diye bi kayde yok.

Kendi konularınızı karalayınız bu konu bana ait satış bana ait vesselam!!!

zokkie

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
yoruma açık değilsen foruma değil ilan sitelerinde satış yapmalısın, burada insanlar istedikleri yorumu yapmakta özgürler ve bunu sen değil site yönetim ve moderasyonu kısıtlayabilir.

ek not 300 ytl edecek bir tasarım ya da kodlama göremedim.

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Solda ki menüde küçük grafikler olunca yahoo ya benziyor
ilk mesaj da yazdığımı da kimse görmeden mynete benziyor. Özenti olduğunu söylüyor
arkadaşlar satışımı karalamayın !!!!!
Kendi konularınızı karalayınız bu konu bana ait satış bana ait vesselam!!!

Ben senden taraf olan bir yorum yapmıştım, mynet in tasarımının yahoo dan kopya çekildiğini vurgulamıştım ama anlamamışsın.

destshop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yoruma açık değilsen foruma değil ilan sitelerinde satış yapmalısın, burada insanlar istedikleri yorumu yapmakta özgürler ve bunu sen değil site yönetim ve moderasyonu kısıtlayabilir.

ek not 300 ytl edecek bir tasarım ya da kodlama göremedim.

Yoruma açığım lakim kötü yorumlara açık değilim. tamam kardeşimin biri ilk mesaj da mynete benzediğini vurgulamış. ona cevap yazdım ilk mesajda bannerin mynete ait olduğunu belirttim. ama daha da ileri gitmenin bir anlamı yokki sonuçta satış yapıyorum alıcı arkadaşlara ünlem olarak kafasında kalıp vazgececektir.

ek not 300 ytl edecek kodlama göremedim diyorsun. kendi görüşün sadece budur. daha detaylı incelemeni öneririm.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.