Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
malum bildiğiniz üzere neti bıraktım kaç gündür girmiyorum yanlız bir arkadaştan script satın almıştım ve ben kullanmıyorum onu uygun bir fiyata satıcam almak isteyen demo için pm isteyebilir fiyat 150 YTL dir. script PHP dir
bunlar kullanan arkadaşlar. başka kullanan var mı yok mu bilmiyoruz şimdi satılacak 3. kişi kullanacak. Zamanla bu sayı çoğalacak. Yoksa alacaktım çok tatlı bir tasarımı var ama dağıtılır bu script malesef.
valla aldığım kişi bana sadece bende var dedi onlara sattıysa bilmiyorum. ben kullanmıyacağım için bir başkasına devretmek istiyorum yada şöyle diyeyim aklınızda bir fiyat varsa söyleyin ben vereyim
o zaman aldığım kişide başkasına yazdırmış oda bana sattı sonuçta onunkide yasak dimi zaten ben kullanmıyacağım bir kişiye satıcam ben o yüzden uygun fiyata vericem
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5