İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satılık Portal

Bilgisiz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba ilgilenemediğimden ötürü portal sitemi satmak istiyorum.

İstenen minimum fiyat: 600 Ytl
Sitenin açılış tarihi: domain 2002 yılında kayıt edildi yalnız açılıp kapanmalar yaşandı ve portal olarak haziran ayı başında açıldı.
Kategori, sitenin içeriği nedir: Portal
Günlük hit sayısı, kaynak link: Hit her geçen gün artmaktadır google indexlemesi oldukça iyi ve hızlıdır hit için http://extremetracking.com/open;unique?login=fth3
Site tüm içeriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler: herhangi bir sınırlama yoktur
Hosting dahilmidir: http://www.kb.com.tr/winhost.php adresinden maximum hosting 1 yıllık olarak alınmıştır ve hosting te herhangi bir sorun yaşamadım henüz çalışması oldukça iyi 1 yıllık hosting dahildir
Banlı olduğu sponsor varmı: Yok
Banlı olduğu arama motoru varmı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi: Evet dahildir
Yazılım Lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: Yok

Doldurulması opsiyonel alanlar

Site adresi: www.Sirincafe.com
Satma nedeni (opsiyonel): Askerde oldugum için ilgilenemiyorum ve paraya ihtiyacımın oluşu
PR değeri varsa linki (opsiyonel): eski pr değeri 4 tü kapalı oldugundan herhangi bir pr değeri yoktur yeni açıdı ama en az gene 3-4 olacaktır
Alexa sıralaması linki (opsiyonel): bilgim yok
Varsa sitenin aylık getirisi (opsiyonel): Aylık getirisi için birşey diyemiyorum ama adsensede tık basına 0.2 ile 0.27 arasında görüyorum
Üyesi varsa üye sayısı (opsiyonel):yok
Satış sonlanma tarihi (opsiyonel):belirsiz

Merhaba daha önce yaptırdıgım ve gelişmekte olan sitemi satmak istiyorum askerde oldugumdan ilgilenemiyorum.
ilgilenildiği taktirde iyi yerlere geleceğine inandıgım bir sitedir domain 2002 yılına kayıtlı ve 2009 yılında sona erecektir domain niobeweb.net te kayıtlıdır.
sistemde video - program - şarkı sözü botları mevcuttur.
video botu : proxy ile çalışmaktadır. Video sayfasında kendine özel player mevcuttur. Videolar ve resimler proxy ile çalışmaktadır.
program botu: inndir.com dan çekmektedir.
şarkı sözü botu : arşivi oldukça büyük bir adresten çekmektedir adresi alacak olan olursa o arkadaşa söyleyeceğim
Sistem asp dir ve kullanımı oldukça kolay bir kontrol paneli mevcuttur.
Adsense den en yüksek tık basına 0.27 en az 0.2 gördüm yerleşimleri ayarlandıgında ve ilgilenildiğinde güzel kazanclar sağlayabilir.
Site açıldığından beri hiç bir yerden henüz link almadım bir kaç dizine eklemeye çalıştım ama askeriyede olduğumdan ilgilenemiyorum.
indexli sayfa sayısı : 14.000 http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=site:sirincafe.com&meta= iyi bir kaç link alarak veya link değişimi yaparak daha iyi yerlere gelebilir ve daha hızlı indexlenebilir.

Script Özellikleri:
Full Seoludur ( Sef , Etiketler , Hersayfaya Özel Meta Taglar )
Sayfalar tamamiyle yönetim kontrolü altındadır.
Tüm Sayfalar için Vt'den Çeken Tek Bi Sitemap
Gelişmiş Reklam Yönetim Seçenekleri
Geniş İstatistik Bilgileri
Videolar İçin Özel Proxy
Videolar Flashında sitenin logosu vs.
Fck Editor Sayesinde Son derece Etkileşimli yazılar.

Daha önce bir arkadaşıma açtırmıştım konu şimdi kendim açmak istedim ilgilenen olursa
msn adresim : [email protected]
cep numaram : 0534 777 07 28

herkese kolay gelsin.

Bilgisiz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba okuyan arkadaşlar var ama kimse yorum yapmamış yorumlara da açığım arkadaşlar şimdiden teşekkürler

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.