merhaba arkadaşlar. başlıktan da anlaşılacağı üzere kendim için yaptığım daha sonra satışa sunmaya karar verdiğim seolu google adsense hedefli içerik scriptini satışa sunuyorum.
script özellikleri şunlardır.
- KATEGORİ YÖNETİMİ
. Sınırsız kategori ekleme-silme-düzenleme
. Her bir kategoriye ayrı ayrı title ve description ekleme imkanı
. Kategorileri istediğiniz sıralamaya göre sıralama imkanı
- İÇERİK YÖNETİMİ
. Her bir kategoriye ayrı ayrı sınırsız içerik ekleme-silme-düzenleme
. Her içeriğe foto ekleme imkanı
. Her bir içeriğe ayrı ayrı title ve description ekleme imkanı
- REKLAM YÖNETİMİ
. Toplam 7 adet reklam alanına yönetim panelinden kod ekleme imkanı
- DİĞER ÖZELLİKLER
. Google adsense hedefli site yerleşimi
. Seo lu linkler
. Yönetim panelinden site ayarlarını ve site css dosyasını düzenleyebilme imkanı.
SCRİPT FİYATI : 100 YTL ( site yönetim paneli dosyası kodları şifreli verilecektir. mareze düşme ihtimalini engellemek için. Diğer dosyalar tamamen açıktır. )
Demo konusunda pm atan arkadaşlara gösterilecektir demolar örnek olması açısından scripti olduğu gibi kullandığım bir adres vermek istiyorum www.kozmetiksalonu.com
AYRICA BELİRTMEYE GEREK DUYDUM ARKADAŞLAR SCRİPT ORTA VE ÜST DÜZEY WEB MASTERLERA YÖNELİKTİR. BU İŞTEN HİÇ ANLAMAYAN VEYA AZ BUÇUK ANLAYAN KİŞİLERİN KULLANMADA ZORLUK ÇEKEBİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.
SAYGILAR...
script özellikleri şunlardır.
- KATEGORİ YÖNETİMİ
. Sınırsız kategori ekleme-silme-düzenleme
. Her bir kategoriye ayrı ayrı title ve description ekleme imkanı
. Kategorileri istediğiniz sıralamaya göre sıralama imkanı
- İÇERİK YÖNETİMİ
. Her bir kategoriye ayrı ayrı sınırsız içerik ekleme-silme-düzenleme
. Her içeriğe foto ekleme imkanı
. Her bir içeriğe ayrı ayrı title ve description ekleme imkanı
- REKLAM YÖNETİMİ
. Toplam 7 adet reklam alanına yönetim panelinden kod ekleme imkanı
- DİĞER ÖZELLİKLER
. Google adsense hedefli site yerleşimi
. Seo lu linkler
. Yönetim panelinden site ayarlarını ve site css dosyasını düzenleyebilme imkanı.
SCRİPT FİYATI : 100 YTL ( site yönetim paneli dosyası kodları şifreli verilecektir. mareze düşme ihtimalini engellemek için. Diğer dosyalar tamamen açıktır. )
Demo konusunda pm atan arkadaşlara gösterilecektir demolar örnek olması açısından scripti olduğu gibi kullandığım bir adres vermek istiyorum www.kozmetiksalonu.com
AYRICA BELİRTMEYE GEREK DUYDUM ARKADAŞLAR SCRİPT ORTA VE ÜST DÜZEY WEB MASTERLERA YÖNELİKTİR. BU İŞTEN HİÇ ANLAMAYAN VEYA AZ BUÇUK ANLAYAN KİŞİLERİN KULLANMADA ZORLUK ÇEKEBİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.
SAYGILAR...