H
hedehot
Misafir
arkadaslar 1 hafta öncesinde bir arkadas ile anlasmıstık ama paranın yarısını hemen diger yarısını ise 1 ay sonra verecegini söyledi bende satmadım. sanki arçelikden felan buzdolabı alıyor taksitle.
Site adresi: www.kalpchat.com
İstenen minimum fiyat : 600 YTL
Minimum Artış : 20 YTL
Açık Artırma Başlangıc : 21 eylül perşembe.
Açık Artırma bitiş : 25 eylül pazartesi 13:30
Sitenin açılış tarihi: Eylül 2005
Kategori, sitenin içeriği nedir: her telden.
Günlük hit sayısı, kaynak link: 1500+ (ciddi alıcılara kaynak verilecektir)
Site tüm içeriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler: tüm icerigiyle.
Hosting dahilmidir: Evet 20 GB trafik 200 MB alan (1 yıllık)
Banlı olduğu sponsor varmı: hayır yok
Banlı olduğu arama motoru varmı: hayır yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi: lisans yok
Yazılım Lisans sonlanma zamanı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: hayır yok
Sohbet Useri : 30-40
Google de 1300 Sayfası kayıtlıdır. bircok kelimede ise ilk sayfada yerini korumaktadır. PR degeri 2 GPR 4 tür.
Hitlerin % 20 gibi bir kısmı googleden gelmektedir. (bugun : 1615 tekil | googleden gelen : 385)
Script : Site icerisinde www.kalpchat.com/bolumler seklinde güzel sözler fıkralar şiirler ve hikayeler bölümü olarak script vardır. script özel yazdırılmıstır ancak lisans felan yoktur. alan arkadasın dagıtılmaması icin güven vermesini istiyorum. admin paneli mevcuttur. yazı ekle , onayla , sil , düzenle , kullanıcıların ekledigi yazıları onayla veya sil , Anket yönetimi anket silme düzenleme değiştirme felan admin bölümünden yapılabilmektedir.
Not : google adsense günlük gelir 3-7 $ arasıdır. suan adsensede 150 $ var ve gelecek ayın 24ünde felan ödemeyi alacam. bu ödeme alan arkadasın degildir. ödemeyi aldıktan sonra adsense bilgileri verilecektir. ( hic google parası yemedim insallah ilk olacak ondan ben alacam yoksa canınız sagolsun )
domain 2007 eylül ayına kadar kayıtlıdır. domain turkticaret.net'tedir.
ödeme iş bankası EFT Havale ve PTT den isime olarak alınmaktadır.
lütfen sadece teklifleri yazınız. iyi yada kötü yorum yapmazsanız sevinirim. pm olarak da teklif verebilirsiniz.
Site adresi: www.kalpchat.com
İstenen minimum fiyat : 600 YTL
Minimum Artış : 20 YTL
Açık Artırma Başlangıc : 21 eylül perşembe.
Açık Artırma bitiş : 25 eylül pazartesi 13:30
Sitenin açılış tarihi: Eylül 2005
Kategori, sitenin içeriği nedir: her telden.
Günlük hit sayısı, kaynak link: 1500+ (ciddi alıcılara kaynak verilecektir)
Site tüm içeriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler: tüm icerigiyle.
Hosting dahilmidir: Evet 20 GB trafik 200 MB alan (1 yıllık)
Banlı olduğu sponsor varmı: hayır yok
Banlı olduğu arama motoru varmı: hayır yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi: lisans yok
Yazılım Lisans sonlanma zamanı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: hayır yok
Sohbet Useri : 30-40
Google de 1300 Sayfası kayıtlıdır. bircok kelimede ise ilk sayfada yerini korumaktadır. PR degeri 2 GPR 4 tür.
Hitlerin % 20 gibi bir kısmı googleden gelmektedir. (bugun : 1615 tekil | googleden gelen : 385)
Script : Site icerisinde www.kalpchat.com/bolumler seklinde güzel sözler fıkralar şiirler ve hikayeler bölümü olarak script vardır. script özel yazdırılmıstır ancak lisans felan yoktur. alan arkadasın dagıtılmaması icin güven vermesini istiyorum. admin paneli mevcuttur. yazı ekle , onayla , sil , düzenle , kullanıcıların ekledigi yazıları onayla veya sil , Anket yönetimi anket silme düzenleme değiştirme felan admin bölümünden yapılabilmektedir.
Not : google adsense günlük gelir 3-7 $ arasıdır. suan adsensede 150 $ var ve gelecek ayın 24ünde felan ödemeyi alacam. bu ödeme alan arkadasın degildir. ödemeyi aldıktan sonra adsense bilgileri verilecektir. ( hic google parası yemedim insallah ilk olacak ondan ben alacam yoksa canınız sagolsun )
domain 2007 eylül ayına kadar kayıtlıdır. domain turkticaret.net'tedir.
ödeme iş bankası EFT Havale ve PTT den isime olarak alınmaktadır.
lütfen sadece teklifleri yazınız. iyi yada kötü yorum yapmazsanız sevinirim. pm olarak da teklif verebilirsiniz.