İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satılık Siteler kredifaiz.net, macozet.net, mukemmelfilmler.com

justwolff

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Site Adresi: kredifaiz.net
İstenilen Fiyat: 50 TL
Sitenin Kategorisi: Banka Kredileri
Günlük Tekil Hit Sayısı: 2-3
Satışa Hosting Dahilmi?: Dahil. Turhost da (19.02.2017)
Banlı Olduğu Sponsor: Yok
Banlı Olduğu Arama Motoru: Yok

Site Adresi: macozet.net
İstenilen Fiyat: 60 TL
Sitenin Kategorisi: Maç Özetleri
Günlük Tekil Hit Sayısı: 1-15
Satışa Hosting Dahilmi?: Dahil. Guzel Hosting de (30.03.2017)

Site Adresi: mukemmelfilmler.com
İstenilen Fiyat: 40 TL
Sitenin Kategorisi: Online Film İzleme
Günlük Tekil Hit Sayısı: Site Aktif Değil
Satışa Hosting Dahilmi?: Dahil. Godaddy Wordpress Hosting (02.11.2016)

Domain Bitişleri:
kredifaiz.net : 05.02.2017 (Godaddy)
macozet.net : 30.03.2017 (İsimTescil)
mukemmelfilmler.com : 11/10/2016 ((Netinternet)

Özel Notlar:

kredifaiz.net : 2 aylık, içerik yok denecek kadar az başlamaya fırsat bulamadım. Amacım kredi faizlerini ve banka kampanyalarını yazmak. En uygun kredileri belirtmek. Adsense bu kategoriye iyi ödeme yapıyor.

macozet.net : 1 haftalık, videolar kendi uploadım. Çok daha fazla video var ancak siteye girmeye zaman bulamadım. Türkiyede bu kategoride site fazla yok ve aranma hacmi çok fazla. Türkiye liglerinden maçlar eklemediğiniz sürece devam edebilirsiniz. Video upload sitesi var ve videoları silmiyor. Çok basit bir şekilde içerik girebilirsiniz. Kısa sürede sıralamada yükselebilirsiniz.

mukemmelfilmler.com : 5 ay önce iyi bir film izleme sitesi açma amacıyla yapmıştım ama kısa zamanda bu projeden vazgeçtim. Lisanslı olarak themeforest den indirdiğim Seatere temasını hediye verebilirim. Fiyat domainin dir. Hosting ve Tema hediyedir.

DGS sınavına hazırlık için dershaneye gitmeye başladım. Artık ilgilenebilmem mümkün olmadığı için siteleri satmaya karar verdim. Herhangi bir kar amacım yok. Maliyetinden çok daha ucuz fiyat yazdım. Domain ler çok iyi. O kadar uğraştım seo suyla tasarımıyla vs boşa gitmesin istiyorum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.