İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satılık Sözlük Scripti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

trabzonweb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Nitobi ajax kkullanarak yaptığım php sözlük scriptiçAlıcılar özel mesaj atabilirler.

Demo adresi: http://www.kelaynak.net
İstenen minimum fiyat: 350 YTL
Kategori, yazılımın içeriği nedir: Sözlük
Lisans bilgileri: Kendime ait
Lisans sonlanma zamanı: Sınırsız

trabzonweb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sözlük Scripti

Öncelikle blackfox cahillik edip orda dağıtılan scripte bile bakmadın.Sdu nun yazılımcısıyla yaptık bu scripti.R10 da dağıtılan scripti kurdunmu.Kurduysan bir adres verde görelim.Eğer bu scripti kurarsan sana yemin ediyorum 1000 ytl yollayacam.

Arkadaşlar dediğim gibi bu script tarafımızdan yapılmıştır hiç bir şekilde marez olarak dağıtılmamaktadır.Satışı baltalamak işteyen bazı cahiller çıkıyor arada.Script hala satıştadır.

trabzonweb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet biz bu sistem ajax biz bunu nitobi ile yazıp geliştirdik kelime eklentileri yaptık.Fakat hiç bir şekilde marez de yoktur.Seo ve ses eklentileri konuldu.Dediğim gibi arkadaşlar elinde olan varsa lütfen kursun ve bizimlede paylaşsın. 1000 ytl sizin içinde geçerli.

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
Evet biz bu sistem ajax biz bunu nitobi ile yazıp geliştirdik kelime eklentileri yaptık.Fakat hiç bir şekilde marez de yoktur.Seo ve ses eklentileri konuldu.Dediğim gibi arkadaşlar elinde olan varsa lütfen kursun ve bizimlede paylaşsın. 1000 ytl sizin içinde geçerli.
eğer 1000ytl yi garanti edebilirseniz neden olmasın ;)

Blackfox

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Trabzonweb. Ben sadece çok benzediğini söyledim. Aradaki farkları ile beraber tüm özelliklerini dök, burada senden özür dilerim daha sonra.

Benim yakaladığım benzerlikler: Tagcloud özelliği (Şu alt taraftaki kelimeler.) Google reklamlarının yeri, kelimeyi yazarken gelen sonuçların şekli, sayfanın genel yapısı, sayfanın yüklenişi, textbox 'un sağında ki yükleniyor ibaresi. Sadece kelime sayısı senin linkte daha fazla gözüküyor. Tabii "Fake" değilse.

Hiçbir suçlama yada karalama yok. Scriptin kendine ait olduğunu kanıtla. Nasıl yaparsın bilmiyorum.

trabzonweb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Selam

Kardeşim sdu da bizim arkadaşın o scriptle bu aynı fakat r10 da verilen scriptle o bir değil.Bir kur anlarsın.Özürünü o güne bekliyorum.

trabzonweb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
O domainle benim verdiğim domain aynı :) dikkat edersen. Yazılış tarihine bir bak.Orda verilen sistemi kurdum sonra yeni sitemisiteye yerleştirdim.Neyse konu açıklık kazandığı için menunum. Teşekkürler

trabzonweb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Script satışı sona erdi.4 kişiye satıldı bir dahada satılmayacak!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.