Site adresi : www.takimlar.net
Hemen Al : 200 YTL
Sitenin aylık getirisi: yeni olduğu için pek birşeyi yok
Sitenin açılış tarihi: 01.08.208
Kategori, sitenin içeriği nedir: Takımlara ait spor haberleri
Günlük hit sayısı, kaynak link: sayaç koymadım
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: pr 0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içerik
Hosting dahil midir: hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet özel yazılımdır.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: hayır
Not : script php dir. admin paneli vardır. Sitede Yaptığınız yorumları görme gibi bir olanağınız var yani haber haber aramanıza gerek yok. Özel mesajlaşma sistemi vardır. Üyeler arası mesajlaşabilirsiniz. Profilinizi istediğiniz zaman yeniliyebilirsiniz. Haberlerin ana başlıkları flash olarak açılır. Adminde panel yönetimi vardır istediğiniz kadar kategori açabilirsiniz. Toplu mail göndermek için maillist toplar. Haberleri Eklemek için haberin detayına resim yada video ekliyebilirsiniz. Yorumları admin panelden onaylarsınız. Güncel puan durumunu Admin panelden güncel puan durumu al diyerek güncellersiniz. Anket sistemi mevcuttur dilediğiniz kadar anket açabilirsiniz. Yetkilendirme sistemi mevcuttur istediğiniz üyeye yetki verebilir kısıtlıyabilir yada FULL yetki verebilirsiniz. Üye olanlara mail gider aktivasyon yaparsa üye olabilir aksi takdirdde giremez. Tasarım biraz zayıf olabir alan kişi iyi yerlere getirir eminim. Bot yazdıracaktım fakat ödemelerim olduğu için satıyorum.
Not : Tekliflere açığım.
Hemen Al : 200 YTL
Sitenin aylık getirisi: yeni olduğu için pek birşeyi yok
Sitenin açılış tarihi: 01.08.208
Kategori, sitenin içeriği nedir: Takımlara ait spor haberleri
Günlük hit sayısı, kaynak link: sayaç koymadım
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: pr 0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içerik
Hosting dahil midir: hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet özel yazılımdır.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: hayır
Not : script php dir. admin paneli vardır. Sitede Yaptığınız yorumları görme gibi bir olanağınız var yani haber haber aramanıza gerek yok. Özel mesajlaşma sistemi vardır. Üyeler arası mesajlaşabilirsiniz. Profilinizi istediğiniz zaman yeniliyebilirsiniz. Haberlerin ana başlıkları flash olarak açılır. Adminde panel yönetimi vardır istediğiniz kadar kategori açabilirsiniz. Toplu mail göndermek için maillist toplar. Haberleri Eklemek için haberin detayına resim yada video ekliyebilirsiniz. Yorumları admin panelden onaylarsınız. Güncel puan durumunu Admin panelden güncel puan durumu al diyerek güncellersiniz. Anket sistemi mevcuttur dilediğiniz kadar anket açabilirsiniz. Yetkilendirme sistemi mevcuttur istediğiniz üyeye yetki verebilir kısıtlıyabilir yada FULL yetki verebilirsiniz. Üye olanlara mail gider aktivasyon yaparsa üye olabilir aksi takdirdde giremez. Tasarım biraz zayıf olabir alan kişi iyi yerlere getirir eminim. Bot yazdıracaktım fakat ödemelerim olduğu için satıyorum.
Not : Tekliflere açığım.