[SATILDI] Öncelikle söyliyim ben bir hosting firması değilim. Kendi kullandığım host planımı windows hosta gectim diye devir etmek istiyorum ve ilk ödeme 2018 i komple kapsayacaktır. Ve benimle muhattap olacaksınız her hangi bir konuda.
NOT: Yorum yaparken unutmayın kimseye zorla satmıyorum o yüzden seviyeyi düşürmeyelim. Zaten profil sayfama bakarsanız ona görede yorumlar yaparsınız.
SATILIK SINIRSIZ LİNUX HOSTİNG
ÖZELLİKLER:
-----------------
1- Sınırsız Domain Ekleme ( sınırsız site barındırma )
2- Sınırsız Subdomain Ekleme
3- Sınırsız Alan
4- Sınırsız Trafik
5- Sınırsız Mysql DB ve Alanı
6- Uzak Mysql bağlantı özelliği
7- Sınırsız Email ve Alanı
8- Sınırsız FTP Hesabı
9- Softaculous ( internetten araştırın kesin resminide ekledim ) ile tek tıkla yüzlerce script site kurulumu
10- Çok dil destekli ve responsive Cpanel Hosting yönetim paneli
11- Paylaşımsız hostingtir yani bütün kontrolleri sizde.
Neden bu hostu almalıyım ? şöyle diyim paylaşımlı olarak birçok müşterinizin sitesini kendi bünyesinde barındırabilir,
ve onlardan alacağınız parada size kalmış olur.
Fiyatı Ne kadar ?
250 TL / Yıllık -- İndirim yada son oluru yoktur pazardan mal almıyorsunuz sonuçta..
Neden diğerleri gibi ucuz değil ?
Herşeyi limitsiz olmasından kaynaklanıyor ve böylesini bulmak nette çoook zor sonuçta sınırsız Addon Domain yani Domain ekleme var.
NOT: Yorum yaparken unutmayın kimseye zorla satmıyorum o yüzden seviyeyi düşürmeyelim. Zaten profil sayfama bakarsanız ona görede yorumlar yaparsınız.
SATILIK SINIRSIZ LİNUX HOSTİNG
ÖZELLİKLER:
-----------------
1- Sınırsız Domain Ekleme ( sınırsız site barındırma )
2- Sınırsız Subdomain Ekleme
3- Sınırsız Alan
4- Sınırsız Trafik
5- Sınırsız Mysql DB ve Alanı
6- Uzak Mysql bağlantı özelliği
7- Sınırsız Email ve Alanı
8- Sınırsız FTP Hesabı
9- Softaculous ( internetten araştırın kesin resminide ekledim ) ile tek tıkla yüzlerce script site kurulumu
10- Çok dil destekli ve responsive Cpanel Hosting yönetim paneli
11- Paylaşımsız hostingtir yani bütün kontrolleri sizde.
Neden bu hostu almalıyım ? şöyle diyim paylaşımlı olarak birçok müşterinizin sitesini kendi bünyesinde barındırabilir,
ve onlardan alacağınız parada size kalmış olur.
Fiyatı Ne kadar ?
250 TL / Yıllık -- İndirim yada son oluru yoktur pazardan mal almıyorsunuz sonuçta..
Neden diğerleri gibi ucuz değil ?
Herşeyi limitsiz olmasından kaynaklanıyor ve böylesini bulmak nette çoook zor sonuçta sınırsız Addon Domain yani Domain ekleme var.