İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satılık Tv sitesi

damati

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Site adresi: Tv
Hemen Al: 500 Tl
Sitenin aylık getirisi: ** reklam eklenmedi
Açık Arttırma ( İPTAL ).
Kategori, sitenin içeriği nedir: Tv izle
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 5 aylık
Sitenin Alexa değeri: 14,777
Domain bitiş tarihi: Mart 2014
Günlük hit sayısı:sitede sayac mevcut
Hosting dahil midir: 1 hafta idare edebilirim
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Banlı olduğu sponsor var mı : yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet ( wp tema)
Ödeme Şekli : Kuveyttürk veya Misli

Not: Sitenin altında sayac eklidir site db side fiyata dahildir

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
100 tl kalırsa pm

damati

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
100 tl kalırsa siteyi hayır sever birine bağışlıcam satmam

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
o zaman satış konusu neden açıyorsun ? şu fiyat'a satıyorum de. açık artırmanın mantıgına aykırı davranıyorsunuz. neyse teklifim iptal

damati

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
ya hemen al 250 yazıyo acılıs 100 minumun artırma 10 tl artıran olmamıski acık artırmayla gitsin 100 kalırsa bana haber ver diyo 100 lira sadece hostuyla 2 yıllık domain reg uzatmısım sizin gibilere satcama site fiyatı 500 lira oldu benim praya ihtiyacdan siteyi satmıyorum sadece elimde cok site var bakamıyorum ama zaman ayırıcam altta sayaca bakın hergün biraz daha site ziyaretcisi artıyo iyi ramazanlar lütfen lüzümsuz mesaj atıp bir birimizi kırmayalım almak isteyen pm atsın

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
ya hemen al 250 yazıyo acılıs 100 minumun artırma 10 tl artıran olmamıski acık artırmayla gitsin 100 kalırsa bana haber ver diyo 100 lira sadece hostuyla 2 yıllık domain reg uzatmısım sizin gibilere satcama site fiyatı 500 lira oldu benim praya ihtiyacdan siteyi satmıyorum sadece elimde cok site var bakamıyorum ama zaman ayırıcam altta sayaca bakın hergün biraz daha site ziyaretcisi artıyo iyi ramazanlar lütfen lüzümsuz mesaj atıp bir birimizi kırmayalım almak isteyen pm atsın
açık artırma nedir bilmemene veriyorum. hem malım satılsın hem pahalıya gitsin. kullandıgın kelimelere dikkat et zaten yeni teklif gelseydi teklifimi artırracaktım sadece fazla giriş yapmadıgım için sonuna kalırsa pm dedim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.