İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satılık Uygun Fiyata Yerel Haber Sitesi

cerebellum

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Site adresi: pm ile verilir
Site için istenen fiyat:450 TL ( pazarlık payı vardır )
Sitenin aylık getirisi: hic reklam yerlestirilmedi
Kategori, sitenin içeriği nedir: sivas habersitesi
alexa ülke değeri : 9.612
alexa dünya değeri : 663.775
Günlük hit sayısı: 50-200
Ziyaretçi kaynağı: %80 Google %20 direk
Domainin yaşı ve Pagerank değeri:2,5 aylık Pr0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler:Tüm içerik ve site
Hosting dahil midir:07.01.2016 kadar kullanılabılır (vps paketıdır )
Banlı olduğu sponsor var mı:Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı:Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Thewp.gen.tr haber teması (125tl değerinde )
Yazılım lisans sonlanma zamanı:Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:Yok

google sıralaması : sivas haber,sivas haberleri,sivasspor haberleri bu üç kelimede 21 ile 30 arasında değişiyor suan 27. sırada
yandex sıralaması : sivas haber,sivas haberleri,sivasspor haberleri bu üç kelimede 10 ile 14 arasında değişiyor suan 14. sırada

Satma sebebim : üniversite son sınıf ogrencısı oldugum ıcın derslerden site ile ilgilenmeye fırsat bulamıyorum ve maddi duruma sıkısık oldum için satmak zorundayım

iletişim

email adresi : [email protected]
tel : pm olarak verilir

--IYINET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazilan mesaj 18:02 -->-> Daha önceki mesaj 16:34 --

Mevlid Kandili Hayırlı Gün Sebebi İle Fiyat 350 tl İndirilidi Bu Fiyat Sadece Bugun İçin Geçerlidir. Alacak kişiye Ve Bana Hayırlar Getirmesi Dileğiyle Şimdiden Cümleten Kandilimiz Mübarek Olsun

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.