İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

satılık vbulletin lisans

neoorog

1
İyinet Üyesi
Reaction score
19
Ömür boyu lisans mı , 1 yıllık mı ?

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
arkadaşlar , lisansı üzerinize almadan ödeme yapmayın, satan arkadaşta alıcıların, itrader puanlarına da iyi baksın.

sonra forumda birbirinizi yemeyin, benden söylemesi

darkend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
saol arkadaşım bilgilerndirğin için.peki ben lisans devrettim.karşı taraf ödeme yapmadı nasıl geri alacam lisansımı.bilgi verisen.bizde senin değin gibi yaparız.ben diğerleri gibi arkadaşımın hesap numarına göndertmiyorum.

YoLcU_34

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
arkadaşlar , lisansı üzerinize almadan ödeme yapmayın, satan arkadaşta alıcıların, itrader puanlarına da iyi baksın.

sonra forumda birbirinizi yemeyin, benden söylemesi

itrader' de yeterli dil bence başka bi forumdan itraderi yüksek olan bi üye dolandırıcı çıktı bende lisanslı forum almıştım lisans sahte çıktı bütün sitelerde dolaşıyordu benim lisans bilgileri.yanlış anlama arkadaşım sözüm sana dil ama kimseye kolay kolay güven yok malesef almadan lisans bilgilerini bi internetten araştırmak lazım

ZdeArBaN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
saol arkadaşım bilgilerndirğin için.peki ben lisans devrettim.karşı taraf ödeme yapmadı nasıl geri alacam lisansımı.bilgi verisen.bizde senin değin gibi yaparız.ben diğerleri gibi arkadaşımın hesap numarına göndertmiyorum.

lisansı devretmeden paranı yollamam, bende parayı almadan devretmem diyosan unut gitsin :D

ArtiEksi

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
lisansı devralın
tc kimlik
adres
telefon bilgilerini muhakkak alın. en önemlisi lisansı aldığınız mail adresini alın almıyorsanız size devretsin ve gizli soru yu falan hepsini alın

bybart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
arkadaşın dediği gibi gerekli bilgileri ve konuşma loglarını bile delil olarak sunabiliyorsunuz hakkınızı aramak için, zaten para aktarımında tam isim öğreniliyor, suç duyurusunda bulunmak için hazırladığınız dilekçenin örneğini gösterince tamam abi ben ettim sen etme moduna geçen oluyor ben yaşadım...

(referansta önemli benim vbulletin alışverişim çok güzel geçti xxxx sağolsun : )

darkend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar bu akşama kadar alıcı çıkmazsa kendim kullanacagım haberiz olsun.iyi günler .

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.