İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

SatıLık Vbulletin Lisansı.

F

ForumPaylas

Misafir
satmak istedigim lisans surezidir dusundugum fiyat 150 ytl dir. ilgilenenler pm ata bilirler. normal ucreti 180 $ dır.

Umut Deniz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
daha önceki topiklerede görüleceği üzere J2881B99******** ile başlayan müşteri numarasına sahip ve forumpaylas.net domainine kayıtlı lisans ı ben satın aldım,

ancak satan kişi lisansı benim üzerime yapmadı şifreleri verdi bende sildim şifreleri dedi, ama görüyorumki şimdi tekrar satmaya çalışıyor,

kendisine 300 milyondan fazla para ödememe rağmen artı 2 adet domain hediye etmeme rağmen (forumiyi.net forumiyi.com) hala sahtekarlık yapmaya çalışıyor,

adı soyadını açıklayıp savcılığa şikayet etmekten başka yol kalmadı.

herkes dikkat etsin lütfen !!!

F

ForumPaylas

Misafir
celal ne bu sen customber numaranı söle :D ben onu sana satım elimde lisansım var beni yanlıs tanıtma he musteri numaranın bir kısmını yazmıssın benim yeni vericegim.Customer Number: J170E9C7D söle devam ediyor lutfen bana karsı saygını yitirme.

F

ForumPaylas

Misafir
yazdıgın cok yanlıs sana suana kadar yanlıs birseymi yaptım ? sölermisin paranımı alıp kaçtım

A

apaChe

Misafir
sitemagazin' Alıntı:
daha önceki topiklerede görüleceği üzere J2881B99******** ile başlayan müşteri numarasına sahip ve forumpaylas.net domainine kayıtlı lisans ı ben satın aldım,

ancak satan kişi lisansı benim üzerime yapmadı şifreleri verdi bende sildim şifreleri dedi, ama görüyorumki şimdi tekrar satmaya çalışıyor,

kendisine 300 milyondan fazla para ödememe rağmen artı 2 adet domain hediye etmeme rağmen (forumiyi.net forumiyi.com) hala sahtekarlık yapmaya çalışıyor,

adı soyadını açıklayıp savcılığa şikayet etmekten başka yol kalmadı.

herkes dikkat etsin lütfen !!!

Bu devirde babana bile guvenme

F

ForumPaylas

Misafir
bi dur su abimizle olayı cözelim bana dolandırıcı muamelesi yapması zoruma gitti tam lisans no da Customer Number: J170E9C7DB.. 2 hane eksiktir.

Umut Deniz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
J170E9C7D ile başlayan lisans benimki değil eğer gerçekten lisans nosu bu ise alabilirsiniz.

benim vbulletin lisans şifresi değiştirilmeye çalışıldığından ve lisans yaklaşık 10 gündür çalınmak istenmesi sebebi ile bu satılan lisans ile bağdaştırdım. çünkü lisansı aynı kişiden yani forumpaylas nick li kişiden satın almıştım, ama lisans hala adıma kayıt olamadı malesef. ama kendisi 1 hafta içinde bu işi çözeceğine söz verdi. kendisine bir kez daha güveniyorum ve az önce söylediklerimi geri alıyorum. gelişme olursa açıklarım size....

sonuç olarak eğer lisans no su J2881B99 ile başlamıyorsa benimki değildir. bilginize....

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
abin haklı..Madem kelek atmıyacaksın da neden o abinin üzerine yapmadın lisansı ? Hangi olsa kelek atacak diye düşünür.Haksızmıyım sence ? Customer nosunu saklamanın amacı vbulettin tarafından yasak filanmı var ? Çıkarırsın buraya yazarsın müşteri nosunu dersinki bak satmaya çalışdığım lisans sana ait değil..Bunu satıyorum ben ve olay kapanır.He ama hala hakısz kalırsın.Adam parasını ödemiş, hediyeni vermiş ve sen hala lisansı adamın üzerine geçirmemişsin.
Alınmazsın umarım.Bunlar benim düşüncelerim :)

F

ForumPaylas

Misafir
o onun sorunu ona mail at dedigim kişiye mail i ulasmamıs kendiside biliyor ve o kişiyle daha 2 gun evvel görustum bana kesinlikle mail gelmedigini söledi ve ben ona sözumu verdim adam online olur olmaz bilgiler onda olucak.Hatasının su oldugunu söledim madem lisansını calmaya calıstılar ve 10 gunden berri oluyo neden bir pm atmamıs die sordum msn de olmadıgımı söledi her an olamamki bi pm atması gerekirdi. coustomer numarasınıda tam vermememin sebebi orjinal vb ler coustomber sifresiyle tek kurula biliyor basımı agırtmak istemem.

nokie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
konunun kitlenmesi gerekiyor, lisans numaralarini herkes gorucek sekilde yayinlamak yasak, vbulletin resmi olarak izin vermedikce bir baskasina devretmekte, download ettirmekte yasak, ayni lisansi ikinci bir site adresindede kullanmak yasak.

Lisans transfer islemi icin;

Lisans sahibinin [email protected] adresine eposta atarak, yeni sahibinin adi, soyadi, site adresi, mevcut lisans numarasi ve sifresini bildirmesi gerekiyor.

Bu sekilde yayinlamaniz dogru degil, farkettikleri anda lisansin iptal olur.

sadece bilgilendirme amacli yazdim, yinede karar senin.

F

ForumPaylas

Misafir
lisans numarasını tamamıyla yazmadım neyse 160 $ lisans alın hem sorunsuz sayın admin ve yoneticilerimden konunun kitlenmesini arz ederim. Satmaktan Vazgectim.

Umut Deniz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bana satılan lisans adıma kayıt ettirilmediği için şu an mağdur durumdayım. satış bu sitede forumda tanıdığım forumpaylas nickli kişi ile olduğu için doğal olarak burada paylaştım...

şu an bana verilen şifreler ilede ulaşamıyorum, forumpaylas nickli arkadaş sorunu 2 gün içinde çözeceğini söyledi bende 2 gün daha bekliyorum. hepsi bu, yani mağdur olan benim yine :(

nokie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
sizin adiniza uzuldum umarim probleminiz cozulur.

vBulletin Lisans anlasmasindan sadece bir madde;
vBulletin licence grants you the right to run one instance (a single installation) of the Software on one web server and one web site for each licence purchased. Each licence may power one instance of the Software on one domain. For each installed instance of the Software, a separate licence is required. Modifications to the software or database to circumvent the one-license-one-board rule are prohibited.

yazida kisaca anlatildigi gibi satin aldiginiz lisans urunu sadece tek bir domainde kullanmak icin, tek bir lisansi 2 ayri domainde kullanmak kurallara aykiri. 2 domainde kullanmak icin 2 adet lisans almak gerekiyor.

D

doLob

Misafir
direk sitesinden alsaniza niye araya araci sokuyorsunuz anlamiyorum

F

ForumPaylas

Misafir
sitemagazin' Alıntı:
bana satılan lisans adıma kayıt ettirilmediği için şu an mağdur durumdayım. satış bu sitede forumda tanıdığım forumpaylas nickli kişi ile olduğu için doğal olarak burada paylaştım...

şu an bana verilen şifreler ilede ulaşamıyorum, forumpaylas nickli sorunu 2 gün içinde çözeceğini söyledi bende 2 gün daha bekliyorum. hepsi bu, yani mağdur olan benim yine :(

Ya Adamlara 8 Tane mesaj Yazarsan Sifreyi Tabi Editlerler adamlara zırt pırt mesaj yazarsanız adamlar kuskuya duser ve lisans sifresini editlerler ama yeter resmen dolandırıcı muamelesi yaptım msn de konusurken kusura bakma diyon zırt pırt burayada böle mesajlar yazıyon inan cok yanlıs yapıyorsun ben sana 2 gun dedim bekle 2 gun sonra yaz ama su sekil giderse hiç bişi olmaz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.