F
ForumPaylas
Misafir
satmak istedigim lisans surezidir dusundugum fiyat 150 ytl dir. ilgilenenler pm ata bilirler. normal ucreti 180 $ dır.
sitemagazin' Alıntı:daha önceki topiklerede görüleceği üzere J2881B99******** ile başlayan müşteri numarasına sahip ve forumpaylas.net domainine kayıtlı lisans ı ben satın aldım,
ancak satan kişi lisansı benim üzerime yapmadı şifreleri verdi bende sildim şifreleri dedi, ama görüyorumki şimdi tekrar satmaya çalışıyor,
kendisine 300 milyondan fazla para ödememe rağmen artı 2 adet domain hediye etmeme rağmen (forumiyi.net forumiyi.com) hala sahtekarlık yapmaya çalışıyor,
adı soyadını açıklayıp savcılığa şikayet etmekten başka yol kalmadı.
herkes dikkat etsin lütfen !!!
vBulletin licence grants you the right to run one instance (a single installation) of the Software on one web server and one web site for each licence purchased. Each licence may power one instance of the Software on one domain. For each installed instance of the Software, a separate licence is required. Modifications to the software or database to circumvent the one-license-one-board rule are prohibited.
sitemagazin' Alıntı:bana satılan lisans adıma kayıt ettirilmediği için şu an mağdur durumdayım. satış bu sitede forumda tanıdığım forumpaylas nickli kişi ile olduğu için doğal olarak burada paylaştım...
şu an bana verilen şifreler ilede ulaşamıyorum, forumpaylas nickli sorunu 2 gün içinde çözeceğini söyledi bende 2 gün daha bekliyorum. hepsi bu, yani mağdur olan benim yine