İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satılık Video Sitesi [Müthiş Tasarımı Hediye(Fiyat Düştü)]

aVa12

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Site adresi: http://FaceGenc.Com

Site için istenen fiyat : 35 TL

Sitenin aylık getirisi: Hiç Reklam Almadım Almayıda Düşünmedim. Siteyi de Zorda Kaldığım İçin Değil, Kişisel Sitemle Vakit Ayırma İçin Satıyorum

Sitenin açılış tarihi: 26.02.2011

Kategori, sitenin içeriği nedir: Video (hertürlü)

Günlük hit sayısı, kaynak link: http://www.alexa.com/siteinfo/facegenc.com

Domainin yaşı : Domain Yaşı 1

Hosting dahil midir değil midir: Hosting Dahil ;)

Banlı olduğu yerler var mıdır: Hayır Yok.

Site bütün içeriği ile mi satılmaktadır: Evet. Tasarım Bende Hediye ;)

Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi dahil ise lisans bilgileri: Scripti Satamazsınız. Açık Kaynaklı Script Olup Bazı Yerlerinde Kendi Kodlamam Vardır.

Site satışında telif hakları ile ilgili ya da herhangi bir hukusal sorun var mıdır: Kesinlikle Yok ;)

DarkGirl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
46
Hocam bir ara heklenmişti staın alan kişiye zarar vermez değilmi tekrar yani açıklar varmı hala?

aVa12

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yok Nurçin Allah'a Şükür Açık Kalmadı. %99 Güvenli Artık ;) (%100 İmkansız Bu Devirde Paypal Bile Açıklarını Tam Olarak Kapatabilmiş Değil :) )

aVa12

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Fiyat Düşmüştür Artık Kendimi Sıfırlıyorum. Hiçbir Karım Yok ;)

maske0072

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
çok ciddi düşünüyorum.Fakat son zamanlarda çok dolandırıldığım içiin ödeme konusunda anlaşmamız lazım...

maske0072

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
ister banlı olsun ister bansız farketmez.Sadece karşıdaki kişiye güvenim olmalı... :)

foyuk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Arkadaş güvenilirdir hocam kendisiyle alışveriş yaptım. :)

maske0072

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
iyi de hocam alış-veriş yaptığınız linki görebilirmiyim? :):):):):)

maske0072

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Yanlış anlama seni yalancı çıkartmak gibi bir niyetim yok.Son zamanlarda bu siteden vurgun gibi dolandırıldım.Onun için diyorum.

foyuk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Anladım hocam bende birkaç kez dolandırıldım.Link yok msnden anlaştık ama yinede siz anlaşın aranızda tabi sizde haklısınız. :)

maske0072

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
İlk önce bilgiler sonra para olursa yeminle alacağım.Paranı vereceğim.Fakat kabul etmezsen baş göz üstüne :)

aVa12

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
K.bakmayın hocam yeni gördüm yorumları.

Hocam Benim Size güvendirmek için yapabileceğim pek fazla seçeneğim yok fakat ben foyuk kardeşimle bir alışveriş yaptım Allah razı olsun beni hiç mahçup etmedi ilk önce büyük bir cesaretle güvendi. sonra parayı ödedi bende 2 dk sonra ona istediğini yolladım. eğer güvenmiyorsanız size siteyi ilk ben yollarım ama .... neyse devamını msn'de konuşuruz. buyrun ekleyin : [email protected]

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.