İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

satılık : yasakparaturk.net

O

odevturk.com

Misafir
http://www.yasakparaturk.net

satılıktır, site 3 senedir aktif ama bu aralar ilgilenemediğimden dolayı satmak istiyorum, forum halen aktif ve pr 3 :) ..

ilgilenen arkadaşlar [email protected] e mail atsınlar... yada msn den ulaşsınlar...

saygılar

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yanlış bir yer değil, gayet güzel de domain satılabiliyor.. arasıra zıpçıktılık yapılıyor ama olacak o kadar:)

Chatturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Burası Yanlış yer yazdığımda konu Webmaster Genel bölümündeydi. Sonra buraya taşınmış :) Şu an doğru yerde.

Güzel domain, PR' i de varmış. İnşallah alıcı bulur.

O

odevturk.com

Misafir
Teklifler için teşekkürler...

Arkadaşlar şuan ana sayfasında willhill ve gamebooker affiliate yazıları var ve son 1 ayda 140$ ordan geldi hesabıma.. Site tanınan bir site bayadır aktif son zamanlar ilgilenemediğimden ana sayfayı değiştim ve forum halen aktif.

Affiliate den gelen rakamların screenshot unu isteyen olursa gösterebilirim ayrıca yasakpara bürolarından siteye reklam almak çok kolay.

tekliflerinizi bekliyorum...

msn : destek(at)odevturk.com

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.