İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

satmayı düşünsem nekadara gider

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
honolulu kelimesinde ilk 5 sayfanın içinde bulunana bir site düşünün hiti az (artması %90 bi ihtimal) ama yaşıda 4-5 aylık , google adsense reklamlarından tıklma başı en az 0,5 dolar alan ,indexlenmiş orjinal içerik (yani başkası sitenizi kopyalasa bile o batar siz daha çok yükselirsiniz:D) . sağlam baclink

sizce bu site nekadar bir paraya gider

açıklamalarıyla birlikte yazılan yorumlara +rep verecem:p

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Anladığım kadarıyla sadece potansiyel var diyorsun yani, şu an için PR-gelir-hit yok?

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Anladığım kadarıyla sadece potansiyel var diyorsun yani, şu an için PR-gelir-hit yok?

fazlada ayrıntıya girmiyim dedim ama pr si var 2 , Hitide var doğal olarak geliride var şöyle söyliyim ilk 3 sayfaya girerse günlük 20 dolar garanti gibi şimdi az geliri tabi:)

senolcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Genelde sitelere 6 aylık gelirleri kadar fiyat biçiliyor. 6 aylık kazancın üzerine varsa script ücretini ekle.Belki birazda sitenin geleceği parlak olduğunu düşünerekten fiyatı yükseltebilirsin.Ortaya tahmini bir düzey çıkacaktır.

soundofvtec

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bence yükselme çalışmasına devam edin
5. sayfayla 1-2. sayfalar çok farkettirir dolayısıyla şu an düşük gözüken gelir bir anda katlanabilir
bunu orantısız hızlı yükselen bi grafik olarak düşünebiliriz

M

maiL

Misafir
ben biraz geri kalmışımda kusura bakma honolulu nedir? ne iş yapar? kimdir? :p

dombalak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
honolulu turizm konusunda önemli bir yere sahip bu sebeple şu aşamada satmayı düşünme bence.

eğer içerği geliştirisen adsense dışında başka türlü reklamlardan ayda 5000$ ve yukarısı kazanmak işten bile değil. Alacağın sponsorluklar adsenseyi katbekat geçer.

siteni düzene sokar ve sistemi çalışır halde bırakırsan çok yüksek rakamlardan satabilirsin. Eğer satıcı sensen. :)

eğer sen alıcıysan vur gözüne karın tokluğu bir fiyat ver (satıcı yukarıda anlattığım gibi düşünecek kadar bilgili değilse) :D

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
honolulu turizm konusunda önemli bir yere sahip bu sebeple şu aşamada satmayı düşünme bence.

eğer içerği geliştirisen adsense dışında başka türlü reklamlardan ayda 5000$ ve yukarısı kazanmak işten bile değil. Alacağın sponsorluklar adsenseyi katbekat geçer.

siteni düzene sokar ve sistemi çalışır halde bırakırsan çok yüksek rakamlardan satabilirsin. Eğer satıcı sensen.

eğer sen alıcıysan vur gözüne karın tokluğu bir fiyat ver (satıcı yukarıda anlattığım gibi düşünecek kadar bilgili değilse)

satan ben oldumğum için iyi laf soktun sanki:D:p

dediğin gibi iyi para getirisi var ama iyi paralar döndüğü içinde giderde fazla, yukarılarda tutmak zor oluyor....Ama vaz geçtim satmaktan çünkü insan emek verince elden çıakrması çok zor oluyo para geldin gelmesin:)

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Konu dışı ama birşey sorcam bu kelimede ilk sayfaya gelse site günlük kaç hit alır? Atıyorum ilk 5 de olsa?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.