İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sayfa Hediyeli Satılık 2.500+ Aboneli Hesap(Turkcell-Paypal 50 TL)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

grknbdl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet arkadaşlar.Tamamen organik yollarla kasılmış,2500+ aboınesi olan Facebook Profilimi satıyorum.
Fake felan değildir.Şu anda kendim kullanıyorum.Facebook'u bıraktığımı buradan ve blogumdan duyurmuştum.
Artık tamamen profilimide satıp facebooktan kurtuluyorum.
Profilin Linki:Buraya TIklayın
İstenen Ücret:Turkcell 45 TL
Mobil Onay :var
Kullanıcı Adı :var değiştirilebilir
Ayrıca alan arkadaşa Hediye olarak Buradaki Sayfayı Vereceğim.Sayfa Eskidir.Paylaşım vs yapılmamıştır.Organik yollarla Kasılmıştır..
Şu an İçin 2000+ Üyesi bulunmaktadır..

KaLpSiZ_

0
Yasakli Uye
Reaction score
1
Satıcı her zaman istediği fiyatı isteyebilme hakkına sahiptir hocam ama bu yazdığınız fiyata satmanız imkansız. Facebook işleri ile ilgilenenlerin gözünde sayfanızın ve profilinizin edicek tahmini maks. değeri 10 TL üzerine çıkmaz.

alirmali

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Satıcı her zaman istediği fiyatı isteyebilme hakkına sahiptir hocam ama bu yazdığınız fiyata satmanız imkansız. Facebook işleri ile ilgilenenlerin gözünde sayfanızın ve profilinizin edicek tahmini maks. değeri 10 TL üzerine çıkmaz.

katılıyorum, fiyat uçuk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.