R
rektum
Misafir
Arkadaşlar "Sayfa TO" nun %2 yi geçmesi programdan atılacağınızın işaretini mi veriyor??*
Çünkü beninm bu oran %15-20 lerdede....???
Çünkü beninm bu oran %15-20 lerdede....???
![]() |
![]() |
rektum' Alıntı:Arkadaşlar "Sayfa TO" nun %2 yi geçmesi programdan atılacağınızın işaretini mi veriyor??*
rektum' Alıntı:Çünkü beninm bu oran %15-20 lerdede....???
ZIPPKIN' Alıntı:benim ki 1 senedir % 20-25 lerde. bir prblm yok
GoTcHA' Alıntı:arkadaşım olurmu böyle oran.... bunlar için normal sayılan oran %1 dir hadi çok gösterimin var ziyaretçi kaliteli %1.5 olsun... sallayıp adamın gelir şansını elinden alma...
caper' Alıntı:ZIPPKIN'ın sitesi büyük olasılıkla tek konulu bir sitedir ve çok iyi yerleştirmiştir reklamları. Benimde Tek konulu sitelerimde TO oranı %15 ve%20 arasında değişiyor. 1,5 senedir hiç bir sorun yaşamadım.
süper kardeş allah kazancını arttırsın .....ZIPPKIN' Alıntı:ya şimdi adresi vermek istemiyorum, kuraldışı olan bi iki şey var sitemde. ne olduğunu merak edenlere söyleyeyim diğer sitelerime gizli link var, şimdi çıkar birisi ispiyonlar falan. hiç işime gelmez birilerine bi şey ispatlayacam diye ama "sallayıp ..." diye başlayan cümleler gerçekten çok komik. caper in dediği gibi, sitem tek konulu, iyide ziyaretçisi var (günlük 750 civarı) ve günlük getirisi ortalama 80 USD. bi dünya masraf yaptım şimdi de ekmeğini yiyorum. söylemeye çalıştığım mp3, toplist vs şeylerle olmaz bu adsense gelirleri, düzgün bi alan ve iyi bi web sitesi, yalnız spam sayfalarla siteye çekilen müşteri hiç bi işe yaramaz bilginiz olsun.
ZIPPKIN' Alıntı:ya şimdi adresi vermek istemiyorum, kuraldışı olan bi iki şey var sitemde. ne olduğunu merak edenlere söyleyeyim diğer sitelerime gizli link var, şimdi çıkar birisi ispiyonlar falan. hiç işime gelmez birilerine bi şey ispatlayacam diye ama "sallayıp ..." diye başlayan cümleler gerçekten çok komik. caper in dediği gibi, sitem tek konulu, iyide ziyaretçisi var (günlük 750 civarı) ve günlük getirisi ortalama 80 USD. askere gitmeden önce daha da yüksekti, bunun iki katına yakındı. şimdi bi daha kontrol ettim, son bir haftadır %15 ile %18 e kadar düşmüş sayfa to oranları fakat getirisi eskisinden daha da fazla ve giderek te yükseliyor. kasım ayının getirisi şu anda 1000 usd ye yaklaşmak üzere. kimseyi de inandırmak gibi bi çabam yok. bu siteye zamanında çok para harcadım, 2 sene aldı yerine oturması ve bi dünya masraf yaptım şimdi de ekmeğini yiyorum. söylemeye çalıştığım mp3, toplist vs şeylerle olmaz bu adsense gelirleri, düzgün bi alan ve iyi bi web sitesi, yalnız spam sayfalarla siteye çekilen müşteri hiç bi işe yaramaz bilginiz olsun.