İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sayfana %90 Bayan üye istermisin Fiyat Güncellendi

Sekeramca

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Şuan 4 iş almama rağmen bir zaman için fiyatları çok aşağıya indiriyorum.Sebebide Pmden yazan arkadaşlarımızın kafasında sorular kalmasıdır.Hem onları gidermek hemde konumuza referans olması için fiyatlar kısa süreliğine aşağıdaki gibidir.

Sayfanıza %90 ve üstü bayan üye çekimi için fiyatlarımız aşağıdaki gibidir :

5K Bayan Üye : 65 TL TL Teslim Süreleri : 2 ile 3 gün arası

10K Bayan üye : 120 TL Teslim Süresi : 4 ile 5 gün arası

20K Bayan üye : 230 TL Teslim Süresi : 8 ile 9 gün arası

Üye Çekme ile ilgili diğer konumuz ve referanslarımıza R10 konumuza bakabilirsiniz. Buradan

Berker09

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Hayırlı satışlar, dost tavsiyesi çok pahalı fiyatlar.

Own

0
İyinet Üyesi
Reaction score
11
Bizim türk masterlardan korkulur ilk başda üye çekme öğrenildi sonra cinsiyet ayırmayı başardı daha neler göreceğiz merak ediyorum ayrıca yabancılarda bu işle meşkullermi merak ediyorum.

Sekeramca

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Fiyatlar bence normal yakın zamanda yükselticem zaten:) Sadece bir ajansa çalışıyordum bu sistemle.Şimdilik açık iş yapıyorum..
Hayırlı satışlar, dost tavsiyesi çok pahalı fiyatlar.

Evet yurt dısındada yaygın ama bizim kadar iyilermi bilmiyorum:) Yabancı forumlar takip ettiğime göre Şuan sadece bayan üye çekimlerini yapabildiklerini sanmıyorum .
Bizim türk masterlardan korkulur ilk başda üye çekme öğrenildi sonra cinsiyet ayırmayı başardı daha neler göreceğiz merak ediyorum ayrıca yabancılarda bu işle meşkullermi merak ediyorum.

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Üyeler fake değilse ben çalışabilirim, ücreti iş bitiminde yaparım. Bu arada fiyatıda r10 daki fiyattan yaparsak, iyinette neredeyse 2 katı pahalı satıyorsunuz.

Kenshi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Fiyatlar çok fazla. Makul seviyeye getirirsen ben senle 50k ya kadar çalışırım.

Sekeramca

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

bumb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Fiyatlar cok farkli R10 ile eger ordaki gibi fiyat ayarlamasi yaparsaniz 50k Anlasa biliriz sizinle pm lutfen

bumb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadas bayan erkek fark etmez sadece hayran olsunda cocuk yas disinda nasil olursa olsun ?

floppy

1
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Fake olup olmadığının garantisini verebiliyor musunuz yoksa bizim size güvenimize mi kalmış?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5