Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar ben php den anlamam ama bitane siteme olesine wordpress kurim bi bakim dedim nasil bisi bu ama sayfada kaymalar oluyor acaba bu nedendir ? ilgilenmek isteyen arkadaslara siteyi pm ile aticam..
her temada denedim surekli hepsinde bir kayma soz konusu ???aslinda sadece index sayfalari kayiyor..butun yazilari kaldirdigimmda duzeliyor..Acaba neden bole bisi olur ?
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.