İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sayfayı Beğen 3 TL Kazan - Arkadaşlarını Davet Et 0.30 Krş Kazan! Detaylar İçeride..

mehmetgoksu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar Yakaladınyakaladın güzel bir kampanya yapmış vereceğim linkteki sayfayı beğenin 3 tl kazanın,Arkadaşlarınızı davet edin kişi başı 0.30 krş kazanın ve kazandığınız paralarla siteden ücretsiz alışveriş yapın!

İşte Link:

yakaladinyakaladin.com/saadetzinciri/81998

Hesabınızaki 3 Tl nin aktifleşmesi için sayfayı beğenin daha sonra sayfadaki saadet zinciri yazan yere tıklayıp kumbaranızı görünteleyine tıklayın böylece 3 tlniz olacak daha sonra orada yazan linkinizi arkadaşlarızla paylaşarak onları üye yaptıkça kişi başı 0.30 krş kazanın..Bol Kazançlar

Yapamayan Arkadaşlar için resimli anlatım yaptım işte link : begenimakinasi.tk/parakazan.html

Murat05

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Saol'un Şimdikden 3 Tl oLdu :)
Fakat ArkadaşLarımı Begendirdim Tl'emde Artış Olmadı Göksü

mehmetgoksu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Saol'un Şimdikden 3 Tl oLdu :)
Fakat ArkadaşLarımı Begendirdim Tl'emde Artış Olmadı Göksü

Kardeşim sadece arkadaşlarına beğendirmen yetmez.. Beğendikten sonra kumbaramı görüntüleye tıklamaları lazım.. ozamn 0.30 krş kazanırsın... hem istersen fake hesplardan kendinde linkinden beğenebilirsin..benim şuanda 20 Tl 'm oldu biraz daha birikince ürün sipariş edecem

bu saadet zincirlerine hala inananlar kaldımı ya

Arkadaşım inanılmayacak bir tarafı yok benim reflerimden birçoğu ürün sipariş etmiş ve teslim almışlar..bence sende dene kaybedecek bişeyin yokk

KaLpSiZ_

0
Yasakli Uye
Reaction score
1
Kardeşim sadece arkadaşlarına beğendirmen yetmez.. Beğendikten sonra kumbaramı görüntüleye tıklamaları lazım.. ozamn 0.30 krş kazanırsın... hem istersen fake hesplardan kendinde linkinden beğenebilirsin..benim şuanda 20 Tl 'm oldu biraz daha birikince ürün sipariş edecem

Arkadaşım inanılmayacak bir tarafı yok benim reflerimden birçoğu ürün sipariş etmiş ve teslim almışlar..bence sende dene kaybedecek bişeyin yokk

kaybedilicek bişeyler var. birincisi zaman ikincisi ise umut ve beklentiler.
sizin arkadaşlarınız dediğiniz kişiler sizi davet edenler. peki siz ne aldınız?

mehmetgoksu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kardeşim Ben Kazandığım Paralarla Ürün Sipariş Ettim Ve Elime Ulaştı.Hiçbir Sorunla Karşılaşmadım.Kargo Parasını Bile Ödemedim

akdenizpazarlama

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu tür şeyler sadece onlar gibi zengin olan insanları daha fazla zengin etmek ne kadar ço kbeğenirsen adam o kadar çok satış yapacak günümüz kartellerinden birileri bunlar işte her şekilde bizleri kandırmayı başarıyorlar .. ve bizlerde ...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.