İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

sayyac.com Rezaleti

S

Swat

Misafir
Uzun zamandır sürekli sorunlar var. Adam gibi sağlıklı sayım yapamıyoruz. Biz diyoruz ki madem bi Türk böyle bi site yapmış ondan faydalanalım ama nafile. Forumda çok gördüm neden bizde dünya çapında bi site yapamıyoruz işte bu yüzden. Biraz hit ayldık mı bi taraflarımız tavan yapıyor. Kaç kere mesaj attım yetkililerine cevap yok. Demekki bi taraflarına da takmıyorlar. İllaki burda da dengesiz insanlar çıkacak bedavaya kullanıyoruz olur böyle şeyler giyecek varsa sakın demesin. Onlara da verilecek yedekte çok güzel cevaplarım var.

Konuyu açmamdaki amaç herkes çevresindeki insanları bilgilendirsin ve sayyac kullanmayalım. Belki 3-5 kişi kullanınca bi taraflarına olması gereken yere iner.

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Mart 2011'de bıraktım. Flash counter'e geçtim.

Benim bırakma sebebim, sitemde alaka olmadığı halde, "yetişkin" sitesiymiş gibi kötü anahtar kelimeler ile siteme gelindiğini göstermesiydi.

S

Swat

Misafir
Mart 2011'de bıraktım. Flash counter'e geçtim.

Benim bırakma sebebim, sitemde alaka olmadığı halde, "yetişkin" sitesiymiş gibi kötü anahtar kelimeler ile siteme gelindiğini göstermesiydi.

O sorunu yaşamayan yoktur. Şundan eminim ki sahipleri karaktersiz insanlar. Kendi destek forumlarına bilde millet küfür edecek seviyeye gelmiş ama ilgilendikleri yok.

mustix68

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
sayyac'ı 1 hafta kullandım 1-2 defa baktım iyinetin adresini ilk orada görmüstüm zaten ama sayyac kullanımı bana basit ve anlasılır gelmedi yıllardır onlinewebstat kullanıyorum... şikayetci degilim..

mustix68

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
Onlinewebstat da aynı emaille her siteyi girdiginde... hepsini tek 1 kullanıcı adı sifre ile ulasmak mümkün oluyor... tüm siteler sekmesinden herseye bakabiliyorsun... tavsiye ederim.. Oğuz'da demiş... onlinewebstats gercekten güzel...

alialparslan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Sayyaccılar o kadar ileri zeka ki hitlerin eksik sayıldığı günlerde hesaplara önceki hitleriyle oranlayarak hit ilave ediyorlar. Şahsen böyle bişey olduğu kanaatindeyim.

ShortMan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
uzun zamandır bende sayyac kullanıyordum ama şu son zamanlarda biraz bozuttular..

Ozkan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
27
anlamadığım şey bazen 300 leri geçiyor tekilim bazen 90 mantıksız gelmeye başladı son günlerde

S

Swat

Misafir
Artık ordan gelen hitlere inanmıyorum. Bence artık bütün webmasterlar sayyac dan vazgeçsinler.

alialparslan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
sayyac bugün şuana kadar toplam 300 tekil gösteriyo :D :D .
Say.ac a geiyorum şimdi.(Zaten üyeydim ama footer kodunu değiştirmemiştim)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.