İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Script isteği. (itirafkom taklidi-php)

T

turka

Misafir
ben wa-rez diye bişey okumadım sen ?
sadece aranan scripti söylemiş benzeri bişey diye

KerneL32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
O scripti yazan Xkare bildigim kadari ile neden sahibinden istemek varken ortak yerden istenir ?

w***z sitesinde x.com daki scripti varmi varsa gonderirmisiniz tarzinda ifade kullanilir. Benim kendi fikrim ...

T

turka

Misafir
Script isteği. (itirafkom taklidi-php)

yukarıdaki konu başlığı dikkatli oku bence taklit diyor orjinali değil yani

KerneL32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
atmarecep.com 'daki scripti istiyor kisa ve oz.

ve yine kisa ve oz atmarecep.com 'daki scriptin yazimcisi bildigim kadari ile XKare 'dir istenecek biri varsa muhattap XKare 'dir.

Kolay gelsin.

T

turka

Misafir
ozaman direk wa-rez diye ortamı germek yerine para ayırıp ayırmadığını ve bu scripti kimden alacağını yazsaydınız çok makbul geçerdi.
Kolay gelsin

varolaksoy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar Türk Programcıların emeğine saygı duyalım lütfen zaten sayısı çok az

war_ez ile olanlarıda bezdirmeyin...

Rus hintli amerikan neyse ama Türk lere sahip çıkalım...

S

SempatiX

Misafir
Atmarecep.com benim sitem ve sitede kullandığım script Xkare nin yazmış olduğu itiraf scriptinin biraz (grafik ve bir kaç bölümün) editlenmiş, değiştirilmiş halidir... Bu scripti istiyorsan Xkare nickli arkadaşla görüşmen gerekmekte...

crawler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
valla tüm w.z forumlarda yayınlandıktan sonra yinede bedava dağıtılması güzel , sanırım 2.0 ı falan cıkıyor :)

Kernel , bi kerede görmiyim seni bi tartısmada forumu bırakıcam 24 saatliğe valla :D

KerneL32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@Crawler

Sen iste degil 24 saat 7x24 saat birakayim

Hatta su dakika itibari ile 7 gun boyunca foruma katilmiyorum kolay gelsin.

( Kizim yarin sabah 11 de burda da o yuzden yani baska bir nedeni yok )

Mincirdim yanaklarindan crawler :)

N

!n dream

Misafir
Önyargılarınızdan ve içinizdeki çocukluktan kurtuldukdan sonra salıncağınızdan inerek ilk mesajımı tekrar okuyun ve wa rez isteği terimi belirtin.

Unutmadan
scriptin ücretli olduğunu bilmiyordum.

xkare: scriptinizi inceleyeceğim ve emin olun kullanım alanım
ticari bir proje olursa ücretini,
ticari bir proje olmazsa copyright mesajı gereğini yerine getirceğim.

rs635

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
kardeş konuyla alakası yok ama senin bu avatar beni kırıp geçirior,süper :)

KerneL32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
!n dream

Batman midir nedir su bahsettigin cocukluk olayinda izlenen favori cizgi filmlerden birinin filminde soru isareti diye bir adam vardi... Kafasinin ustunde soru isareti cikiyordu bulmacalar filan falan yapiyordu. Sende onlar gibisin ... Kafanin ustunde unlem cikiyor sinsi bir gulucuk ile mesaj atiyorsun. Sonra "w***z" degil diyorsun. Ya mesaj yazmayi yanda w***z 'in anlamini bilmiyorsun ...

Ey cocukluktan kurtulmus gece yarisi yataginda hayal kurmayan, uyurken konusmayan, konusurken uyuyan, salincagindan inip tahtaravalliye binen, cocukluktan kurtulmak icin polisten yardim istiyen !n dream avatarin seni ifade etmeye yetiyor ...

Hadi kolay gelsin B[*]L w***z li gunlerin olur insallah ...

crawler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
KerneL32' Alıntı:
!n dream

Batman midir nedir su bahsettigin cocukluk olayinda izlenen favori cizgi filmlerden birinin filminde soru isareti diye bir adam vardi... Kafasinin ustunde soru isareti cikiyordu bulmacalar filan falan yapiyordu. Sende onlar gibisin ... Kafanin ustunde unlem cikiyor sinsi bir gulucuk ile mesaj atiyorsun. Sonra "w***z" degil diyorsun. Ya mesaj yazmayi yanda w***z 'in anlamini bilmiyorsun ...

Ey cocukluktan kurtulmus gece yarisi yataginda hayal kurmayan, uyurken konusmayan, konusurken uyuyan, salincagindan inip tahtaravalliye binen, cocukluktan kurtulmak icin polisten yardim istiyen !n dream avatarin seni ifade etmeye yetiyor ...

Hadi kolay gelsin B[*]L w***z li gunlerin olur insallah ...

2 kere okudum , bi b.k anlamadım

tartısmaya girmek yasaktı dimi ? :)

konu iyice sapmadan bitsin burda.
adam kullanmaya izin vermis iste neyi tartısıonuz hala

KerneL32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Abi uykum gelmiyor sacma sapan mesaj atmis yok cocukluktan cikin bilmem ne diye. Birsey diyecem ayip olacak.

Sen nasil iki kere okudun anlamadin bende onu anlamadim @crawler. alkollu filanmisin abi iyi misin :)

"Kafanin ustunde unlem cikiyor sinsi bir gulucuk ile mesaj atiyorsun. Sonra "w***z" degil diyorsun. Ya mesaj yazmayi yanda w***z 'in anlamini bilmiyorsun ..."

Bu kadarini oku anlarsin :)

Bu arada yarin 11 'e kadar zaman tani bana gozunu sevim bunaldim iyice beklemek cok kotu birsey yaw ...

crawler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
saat 11 i geçmiş , artık düzeldin. Bundan sonra hata kabul etmiyoruz !
hea dün çevirdim şişeleri biraz ;)

N

!n dream

Misafir
dediğim gibi.
script için teşekkürler.

bahsettiğim salıncakdan kimin inmesi gerektiğinide idrak etmiş durumda herkes.
iyi eğlenceler.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.