İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Script Lazım portal tarzı

buraklee

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar

bir okul belediye scripti tarzında birşey lazım ..

yani yonetim panelli , haber ekle ,sayfa ekle, yanı sayfa eklerken text edıor olacak resım yukle ,resim galerisi, kayan yazı duyuru vs vs.. gibi sayaç anket yanı panelden yonetılecek bir script lazım.

Aslında bilgim asp konusunda bilgim olsa aspindirdeki hazır scriptleri indiirip birleştirsem bile yeter sanıyorum.

Elinde yazmış olan hoş tasarımlı birşey olan varmı ucretli yada ucretsiz bana ozel mesaj atıp demo gosterebilirmısınız.

Yada Arşivinizden çalışan iyi birşey varsa oda olabilir .Çünkü sıfırdan yazılacak script için zamanım ve maddiyatım yok daha çok arşiv yada elinde bulunan varsa iyi olacak. olmazsa hazır portal sistemlerine kayıcam sanırım.

Guvenlik acigi bulunmamali cunku forumlarda marez türü hepsi düşmüş durumda bende indirip coguna baktım .Şimdiden teşekkürler.saygılar.

buraklee

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
asp indirdekilere baktım dostum

mehmet-ali - hocam sende nasıl bişey var demo atarmısın özel mesaj yada buraya

buraklee

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu arada Aspindir de Maxportal V.12 çıkmış adam öncekini ücretle satarken bunu ücretsiz dagıtmış bunda güvenlık açıgı tarzı birşey duyan varmı ? yorumlarını okuudm herkes begenmiş .

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.