İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Script Üzerinde Küçük Bir Oynama Yapmanızı İsticektim

mertdinler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Arkadaşlar Be Ajax Star Rating Bar Adlı Bir Script İndirdim..
Bu Scripte İp Yerine Facebook User İd sini Kaydetmek İstiyorum.. He Sizden İsteğim Facebook User İd sini Bulmanız Değil :)
ßen Facebook User İd sini $idss değikenine atadım .. ve bu scriptte
$ip değişkenine eşitledim sonra ekranda script pasif duruma döndü ve this is 'static'. yazıyordu Scripte Eklenmiş Bir Özellik Olmalı static ip engelliyor sanırım normalde bu scriptte 1 ip den 1 oy kullanıldığı için böyle bir engel konmuş olabilir.. Yani Static İp Kullanıp Tekrar Oy Atılmasın Diye Konmuş Olabilir diye düşünüyorum ve Aşağıda denediklerim..
Üstünde Oynanması Gereken Dosyalar:
rpc.php ve _drawrating.php
Sonra $idss elle değer verdim..
$idss = "12345";
$ip = $idss;
gene aynı ekran oldu
olmayınca tekrar başka bişe denedim..
$ip = "$idss"; tırnak içine aldım gene aynı ekran oldu ve gene olmayınca bir şey denedim..
$ip = "12345"; bu sfer ip yerine 12345 kaydetti ama benim ip yerine 12345 i değil user id yi kaydettmem lazım bir scripti inceler misiniz ?
user id değişkenim $idss dir
Script Adresi:http://masugadesign.com/software/unobtrusive-ajax-star-rating-bar/
Not: Lütfen Bana Başka Bir Script Önermeyin Yapacağm Uygulama İçin En Uygun Script Bu Arama Yaptım :)

mertdinler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Facebook İle İlişkilendirmeyi Yapmanızı İstemiyorum Sizden Sadece ip yerine $user değişkenini kaydettirmeyi yapsanız olur user değikenine ellede değer verebilirsiniz denemek için ..

Ekleme: Denemelerim Sonucu
$ip = "12345"; böyle yapınca oluyor fakat
$ip = $kuid; yapınca oylama pasif oluyor ve yanında
This is 'static'. yazıyor static ip engeli mi oluyor bu ?

Ekleme: nese ben çözdm garip ama işe yaradı :D
$_SERVER['REMOTE_ADDR'] = $idss; yaptım oldu bitti

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.