arkadaşlar bir script yazdırmayı düşünüyorum. ama detaylı biraz kısaca ben detayları buradan geçeceğim geri kalanı özel konuşulur sorun degil yeterkı yapabilecek arkadaş bulalım.
arkadaşlar öncelikle şu demoyu göstereyim. burdan scripte bir bakın inceleyin.
---------------
http://demo.filerun.com/
Superuser/Admin:
Username: admin
Password: admin
Regular user: Username: john
Password: john
---------------
arkadaşlar demodada gördüğünüz gibi tamamı nerdeyse ajax kodlama, ve ben dosyalarımı arşivlerimi saklayabileceğim yükleyebileceğim bir script yazdırmak istiyorum. aradım taradım bulamadım arşiv depolama scripti. bedavaya veya paralı aradım baya, neyse bu scriptin aynısıda olabilir. ama aynısını yazdık diyelim değişik şeylerde isteyeceğim scriptde.
kısaca
1. scripte yüklenecek dosya sadece pdf olacak. başka hiç bir dosya yüklenmeyecek.
2. iki giriş olacak biri yetkili girişi diğeri normal üye girişi,
üye girişindeen giren üye pdf leri görebilecek bakabilecek ve indirebilecek.
3. admin den bütün dosyalara erişim ve editleme silme aktarma değiştirme gibi özelliklerin hepsi mevcut olacak.
4. dosyaların atılacagı 2 türlü havuz olacak. birisi üyelerin havuzu. diğeri admin havuzu
5. üyelik açılmıcak üyeliği admin açıp verecek.
6. admin herhangi bir üyenin. istatistiklerini görebilecek ve log larını görecek bütün üyelere log tutulacak. her saniye ne yapmış, nereyi izlemiş, hangi linke kategoriye bakmış, ne dosya yüklemiş, dosyanın adı, tarihi, boyutu, yani kısaca detaylı bir üye log'u olacak.
şimdilik kısaca bu bilgiler yeterli diğer istekler özel konuşulur anlaşırsak hemen yazdırmayı düşünüyorum.
yazacak kişi veya kişiler bursa içi olursa sevinirim.
Dipnot: referans ve eTicaret düşük olan veya olmayan arkadaşlar lütfen boşa pm atmayın.
ödeme elden veya havale.
Dikkat:sanaldan anlaştıgım şahısdan kimlik fotokopisi isterim.
şartlar koşullar uyuyorsa iletişim için pm lütfen
arkadaşlar öncelikle şu demoyu göstereyim. burdan scripte bir bakın inceleyin.
---------------
http://demo.filerun.com/
Superuser/Admin:
Username: admin
Password: admin
Regular user: Username: john
Password: john
---------------
arkadaşlar demodada gördüğünüz gibi tamamı nerdeyse ajax kodlama, ve ben dosyalarımı arşivlerimi saklayabileceğim yükleyebileceğim bir script yazdırmak istiyorum. aradım taradım bulamadım arşiv depolama scripti. bedavaya veya paralı aradım baya, neyse bu scriptin aynısıda olabilir. ama aynısını yazdık diyelim değişik şeylerde isteyeceğim scriptde.
kısaca
1. scripte yüklenecek dosya sadece pdf olacak. başka hiç bir dosya yüklenmeyecek.
2. iki giriş olacak biri yetkili girişi diğeri normal üye girişi,
üye girişindeen giren üye pdf leri görebilecek bakabilecek ve indirebilecek.
3. admin den bütün dosyalara erişim ve editleme silme aktarma değiştirme gibi özelliklerin hepsi mevcut olacak.
4. dosyaların atılacagı 2 türlü havuz olacak. birisi üyelerin havuzu. diğeri admin havuzu
5. üyelik açılmıcak üyeliği admin açıp verecek.
6. admin herhangi bir üyenin. istatistiklerini görebilecek ve log larını görecek bütün üyelere log tutulacak. her saniye ne yapmış, nereyi izlemiş, hangi linke kategoriye bakmış, ne dosya yüklemiş, dosyanın adı, tarihi, boyutu, yani kısaca detaylı bir üye log'u olacak.
şimdilik kısaca bu bilgiler yeterli diğer istekler özel konuşulur anlaşırsak hemen yazdırmayı düşünüyorum.
yazacak kişi veya kişiler bursa içi olursa sevinirim.
Dipnot: referans ve eTicaret düşük olan veya olmayan arkadaşlar lütfen boşa pm atmayın.
ödeme elden veya havale.
Dikkat:sanaldan anlaştıgım şahısdan kimlik fotokopisi isterim.
şartlar koşullar uyuyorsa iletişim için pm lütfen