İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

script yazdırılacak

maswey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar

daha önce script yazan firmalar adlı bir konu açmıştım o zaman dersler olduğu için projeme ara vermiştim.

Şimdi ise dersler bittiği için bu yaz tatilinde bu proje ile uğraşmak istiyorum.

projeyi kısaca anlatmak gerekirse splash reklam scripti yani sadece splash reklamlardan oluşan bir reklam sistemi. Üye olunabilecek ve webmaster her 1000 tekil gösterime belirli bir oranda para ödenecek. Splash ise siteadresi.com/ads.htm adlı bir sayfa açılacak yani sistem çok basit. sistem hakkında daha detaylı bilgi için pm atın.

Bütçe 300 tl (öğrenci olduğumuz için maruz görün.)
Fatura kesebilecek
ve script için 1 ay destek verebilecek.

referanslar ile pm atın.;)

script tamamen özgün olsun istiyorum w*arez felan istemiyorum

maswey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bütçeyi 400 tl yapabilirim yazabilenler referans ve pm atsın ayrıca sistem çok fazla detaylı olmayacak yani basit. Sistem hakkında daha fazla bilgi için pm atın

PhpMania

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
pm attım. yalnız referans vermem uygun değil şu an. özellikler bakımından olmak üzere reklam sistemi planlıyorum ayrıca.

maswey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@phpmania pm atıldı.

sadece bir arkadaşdan pm geldi yok mu başka yazabilecek olan? :)

PhpMania

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sistemin işleyişi kısmını aşamalar halinde sırayla yazabilir misiniz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.