İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sedo clicklerım

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
malum sıteyı satışa çıkardı kaıcı çıktı 3 gunluk parkıng de

Domain Name Keyword Views Clicks Click rate €/Click Revenue

dazlak.com - Music - 32,131 - 4507 - 14.03% - €0.03 - €152.17

3 gunde bu değerı elde ettım,
sizce 3000 euro ya satmam makul olmuşmu ?
ama şoyle bı mantık yurttum aylık 300.000 tekıldı gelecek ay dahada dusecek sornakı aydaha cunku, mp3 sıtesı malum hemen duser hıt ole dusundum ben 3000 euroyu heralde 2,5 ayda belkı 3 ay da çıakrırdım, satış işlemelrı hala devam edıo ıptal etme sansım yok heralde order henuz gelmedı gercı adam kaç gun oyaarım ben ?
ve sızce satmakla ıyımı etmışım yoksa magmaya doğrumu ınsem :D

h4x0r

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Biz mail attık, adamlar alıcı ile konuşacaklarmış anlaşmaya çalışacaklarmış.... Beklemede kalın dediler, anlaşamazlarsa eski fiyattan satarız :p

İstatistik :p Bu ayın başından itibaren :p
themp3king.com Mp3s free do... 101,146* 12804* 12.66%* ?0.02* ?313.75*

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
daha yüksek fiyata satabilirdin. tabi bir de bunun pazarlığı var. ben make offer demiştim ilk. 200 dolar etklif geldi sonra bir araştırma yaptım fiyat yazmak daha karlıymış. 2500 fiyat yazdım. dedim böyle böyle arttırın. adam 500 yaptı. ben 1800 e indim. adam 1100 yaptı. bu adamlar çok çakal. siz en başta sitenizin kesin fiyatını belirlemeli ve bunu fiyat olarak yazmalısınız. make offerda beklemek çok kötü. 100-200 teklifler geliyor.
sonra tabiki ben bu teklifi geri çevirdim. sonra 5000 fiyat çektim. sonra bi baktım teklifler 3000 den başladı :)
sitenizin getirisini aylık olarak hesaplayın gelecek ay %50 azalacak oranda tekrar hesaplayın. sonraki ay için %20 hesaplayın. sonra satış fiyatınızı çıkarın.
çünkü adamlar bizden aldıkları domainler üzerinden çok rahat para kazanıyorlar.

dazlakcom için kötü olmamış. getirisi gerçekten yüksek ben olsam 1 ay beklerdim parkignde , meydana gelecek düşüşe göre satışa çıkarırdım. ancak hiti düşmüş bir siteye teklif gelme olasılığı da düşer. yani çok iyi zamanlama yapmak ve site fiyatı çıkarmak gerekir.

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
afrodızmalar bıde 2 aydır sedo daydı ılk teklıf ounca celallendım bılıomusun :)

babam nasıl bı mail attınız yanı sedo ya mı attınız ne dednızın bende atayım yaw :D
1 ya kadar ertelesem kar kar olur yanı hehe (ınsanıoğlu doyumsuzdur)

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dazlakcom' Alıntı:
afrodızmalar bıde 2 aydır sedo daydı ılk teklıf ounca celallendım bılıomusun :)

babam nasıl bı mail attınız yanı sedo ya mı attınız ne dednızın bende atayım yaw :D
1 ya kadar ertelesem kar kar olur yanı hehe (ınsanıoğlu doyumsuzdur)

zaten ilk satış için ben çok fazla üzülmüyorum. çünkü karşında 4 haneli bir sayı görüyorsun ve bir ilk gerçekleştireceksin. bankaya gidip deste deste alacaksın parayı :) ilki için fazla üzülmeye gerek yok.
ama ikincisinde ( ki aynı şekilde bir siteyi ikinci defa aynı konuma getirmek en az 6 ay alır ) daha dikkatli olmak sabretmek gerekir. ve pazarlığı iyi yapmak.

h4x0r

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
3 ayda aynı konuma gelir bence, çünkü deneyim var content var script var, dostlar var :)

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
h4x0r' Alıntı:
3 ayda aynı konuma gelir bence, çünkü deneyim var content var script var, dostlar var :)
+1 katılıyorum hatta guzel bır kodlama ile 1 ayda googlede uste çıakr tr de ilk 20 ye rahat dalarsın...

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hangi ilk 20'ye gireceksin ?
mp3 yazılınca ilk yirmiye girmek biraz zaman alabilir. ama şarkı aramalarında 10 gün içinde girersin. hepsinde olmasada ilk 10'a da girersin.
ama mp3 kelimesi için biraz büyük konuştunuz.

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben bedava mp3 kelımesınde ilk 5 dedım ey gıdı gunler ey :D

h4x0r

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Neyse, dazlak şöyle bi durum var ama biz 1500 e sattık ama bizim yazdığımız fiyat 4.000 di. Dedikki işte 4.000 e satmayı planlıyoruz... Adamlar alan şahısla kontakt kuracaklar sözleşme tarzı bişi yapıp bize döneceklermiş....

togan1903

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
konu acmak istemedimde..

bi sorum var sedo parayı ne zaman öder mart ayınınkini

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.