arkadaşlar ben bu foruma 3 aydır girip geziyorum okuyorum ama nedense 1 hafta önce üye oldum kısacası sizlerin aranıza girmeyi tercih ettim ben siirtte n kenan bende siirtte kendi çapımda bir webmasterim ama sizin kadar yani bazıları kadar usta değilim bu işte neyse benide sizin sedo amcaya siteyi park ettim günde 0.20 fln kazanıyor sitem komik bir rakam ama ben bu sedo işine ciddi anlamada tam olarak girmek istiyorum kafamda şuan 5 domain açmayı düşünüyorum fakat sizin görüşünüzü almak istiyorum sizce 5-6 domainle aylık
ne kadar kazanırım + sizden hangi tür ne bileyim bana alan adı ismileri 5 tane fln söylermisiniz kafamda çok isim var ama bana aylık en az 80 90 euro kazandıracak 5 domain ismi söylermisiniz yani kısacası sedo işine gireyimmi yoksa önerdiğiniz başka siteler varmı neyse sizden görüşerinizi bekliyorum yardımcı olursanız size duacı olurum
ne kadar kazanırım + sizden hangi tür ne bileyim bana alan adı ismileri 5 tane fln söylermisiniz kafamda çok isim var ama bana aylık en az 80 90 euro kazandıracak 5 domain ismi söylermisiniz yani kısacası sedo işine gireyimmi yoksa önerdiğiniz başka siteler varmı neyse sizden görüşerinizi bekliyorum yardımcı olursanız size duacı olurum