İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

sedo da neden dil almanca ???

W

www_sozluk_net

Misafir
Merhaba Arkadaslar,

ben almanyada oturuyorum, domainlerim turkce ve sedo ya yonlendirdim. ama dil almanca yani ben domain ekle bolumunde dil olarak turkce veya ingilizce seçsemde.

reklamlar hep almanca geliyor ve bu yuzden kullanıcılar tıklamıyor diye duşunuyorum. bunun sebebi acount daten de adres yeri olarak almanya gosterilmesimidir yoksa başka bir sebebi varmıdır ?

şimdiden teşekkür ederim.

W

www_sozluk_net

Misafir
reklamlar ingilizce ise sorun yok :)

bana hep almanca cikiyorda. demekki internete baglandigimiz yere gore reklamları ve dili gosteriyor, browser a gore deili.

dll

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
ip numarasına göre olabilirmi?

H

hibrahim

Misafir
arkadaşlar google daki mantık zaten öyle daha doğrusu ilk zamanalr öle değildi ama sonradan öyle yapmak zorunda kaldılar yoksa öyle meso seo gibi kelimlere turklerde tıklayıp yuksek miktarlar kazanıyordu. ama artık hem ip yani ülke hem kelimeye hem de reklamverenin seçeniğne göre(bu her zaman vardı) reklam çıkartıyor..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5